Noi imagini Dezvaluie ca iPhone 11 vine cu Doua Schimbari Mari

iPhone 11 are doua schimbari importante prezentate astazi in noi imagini, iata ce pregateste compania Apple in secret pentru clientii din toata lumea.

Noi imagini Dezvaluie ca iPhone 11 vine cu Doua Schimbari Mari

iPhone 11 are de ieri anuntata in mod oficial data de 10 septembrie ca fiind cea in care va fi prezentat de catre compania Apple pentru lumea intreaga, deci si data de lansare de 20 septembrie pare sa fie 100% confirmata. Pana atunci, astazi vedem noi imagini cu carcase pentru telefoanele din seria iPhone 11, acestea prezentand faptul ca Apple vrea nu doar sa lanseze noi culori pentru ele, ci si ca logo-ul telefoanelor va fi repozitionat.

iPhone 11 va avea logo-ul mutat in centrul carcasei telefonului, iar asta din cauza implementarii noii camere triple pe care americanii au integrat-o, noul format fiind mult mai placut din punct de vedere al design-ului. Mai mult decat atat, e posibil ca aceasta modificare sa aiba si legaturi cu modul in care componentele interne ale iPhone 11 sunt pozitionate in carcasa, spatiul fiind acum substantial redus din cauza noii camere triple.

Noi imagini Dezvaluie ca iPhone 11 vine cu Doua Schimbari Mari

Noi imagini Dezvaluie ca iPhone 11 vine cu Doua Schimbari Mari carcase
Noile modele de carcase pe care Apple le va lansa pentru telefoanele din seria iPhone 11.

Separat de logo repozitionat, telefoanele din seria iPhone 11 ar urma sa aiba deasemenea si noi culori, Apple publicand un logo colorat in culorile curcubeului, dar telefoanele sale nu vor avea chiar aceleasi culori. Totusi, zvonuri aparute pana acum in legatura cu telefoanele din seria iPhone 11 anuntau faptul ca vom vedea noi modele de culoare verde, chiar si violet, iar unele dintre carcasele din imagine sunt vopsite in aceste culori.

Desigur ca aceste carcase nu sunt originale, compania Apple urmand a le lansa pe cele noi pentru iPhone 11 abia dupa ce va prezenta si telefoanele, dar ele sunt facute de chinezi in baza schitelor pentru cele reale. Apple pregateste schimbari interesante anul acesta pentru seria iPhone 11, insa nimic nu este chiar atat de inovator, asa cum vor americanii sa sugereze cu invitatia trimisa catre presa pentru participarea la eveniment.

iPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie in cadrul unei conferinte care va avea loc in SUA, precomenzile acolo urmand a incepe trei zile mai tarziu, iar lansarea va avea loc pe 20 septembrie.