Apple TV Plus DISTRUGE Netflix cu o Oferta Incredibila

Apple TV Plus DISTRUGE Netflix cu o Oferta Incredibila

Apple TV Plus a fost anuntat astazi de catre Apple ca fiind pregatit pentru lansare incepand cu 1 noiembrie la pretul de 4.99 dolari pe luna, la jumatate fata de Netflix. Lista de filme si seriale va fi mai mica in Apple TV Plus decat in Netflix, pentru inceput, dar pretul mult mai mic justifica acest lucru.

Mai mult decat atat, Apple TV Plus este oferit gratuit timp de 1 an pentru orice iDevice/Mac nou cumparat, deci utilizatorii nu prea vor plati pentru el. Cei de la Apple vor lansa continut nou in fiecare luna pentru Apple TV Plus, astfel ca in urmatorul an va creste substantial lista de filme si seriale din platforma.

Apple TV Plus va fi disponibil inclusiv in Romania cand va fi lansat pentru prima oara de catre cei de la Apple, astfel ca vorbim despre o oferta foarte buna.

17 COMENTARII

  1. Daca intrii pe pagina tv apple com, iti cere sa alegi tara/regiunea sa primesti notificare cand se lanseaza. Si din alea multe tari de acolo, cred peste 100, Romania lipseste..in schimb Moldova este. Avand in vedere ca noi nici acum nu avem movie store, din cauza legislatiei comuniste, sunt reticent in ceea ce priveste lansare apple tv+ si in Romania. Oricum, cu un cont pe US si vouchere adaugate, rezolvi problema simplu, sau cont pe UK cu Revolut setat pe UK, daca vrei sa nu mai te complici cu gift cards.

  2. Exact. Ma refer pe viitor ,nu acum cand apple are content cat o palma
    Dar clar in 3-4 ani nu vom mai avea preturi mari etc
    Apple are aici in maneca un as DACA are content bun si promitator pt ca milioane vor beneficia de gratuitate tinand cont ca milioane anual cumpara cel putin un device
    Dar stii cum e ,degeaba imi dai masa gratuita in oras daca este scarboasa si nu o mananc
    Deci aici calitatea continutului va conta enorm

  3. Cei ca Srb, ce isi ia in fiecare an cel putin un produs cu display de la Apple…iphone, mac, ipad etc
    Practic oamenii ca el, vor avea acest serviciu FREE forever

  4. “Audiences worldwide can enjoy Apple TV+ originals subtitled and/or dubbed in nearly 40 languages”

    Cuvantul cheie este “worldwide”

  5. Netflix a fost o forta in streaming video cand nu era hbo go, cand nu era appletv+ , hulu si viitorul disney+
    Deja e atata competitie incat netflix o sa mai scada

  6. Daca intrii pe pagina tv apple com, iti cere sa alegi tara/regiunea sa primesti notificare cand se lanseaza. Si din alea multe tari de acolo, cred peste 100, Romania lipseste..in schimb Moldova este. Avand in vedere ca noi nici acum nu avem movie store, din cauza legislatiei comuniste, sunt reticent in ceea ce priveste lansare apple tv+ si in Romania. Oricum, cu un cont pe US si vouchere adaugate, rezolvi problema simplu, sau cont pe UK cu Revolut setat pe UK, daca vrei sa nu mai te complici cu gift cards.

  7. Ca sa fac o completare, toate tarile de pe langa noi vor primi apple tv+: Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Moldova..noi si Sarbii, ciuca batailor, primim peste ochi.

  8. eu am scris ca o sa mai scada…nu ma ocup de articol. Dar , daca netflix nu mai face content de valoare, putem ajunge si la distrugere.
    Oricum datorita pretului apple tv+, netflix in maxim 1 an va scadea si el banii ceruti..deci competitia in acest segment nu are cum sa nu fie benefica pentru consumatorii de content. Disney+ tot pe la 5$/£

  9. Disney+ este 7.99$, un singur tip de abonament, cu 3 device-uri din ce am inteles. Dar si acolo, probabil ca prin primavara va veni si in Romania. Oricum, abia in momentul in care tv+ si disney+ vor avea macar 75-80% din acoperirea Netflix worldwide, vom putea vorbi de concurenta.

  10. Din cate am citit serviciul nu va fi disponibil decat pe gama de device-uri Apple si pe modelele noi de Smart TV (2018 -2019), LG, Samsung.

    Eu si familia nu suntem fani Apple, deci nu avem device-uri de la ei. Dar, detinem 4 TV-uri Smart (Un LG Oled 2018, 2XSamsung Smart TV(unul 2012 si unul 2015), un Philips + Chrome cast atasat) + 4 Smartphone Android (maxim 2 ani vechime). Din cate am vazut/citit, pe nici unul dintre aceste device-uri nu voi putea vedea apple TV (cu toate ca as vrea si as plati abonamentul).

    Dar Netflix merge pe toate deivce-urile enumerate mai sus.
    In concluzie…. raman doar pe netflix.