iPhone 11 Pro: Doua Functii MARI ELIMINATE in Ultimul Moment

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au avut doua functii importante eliminate de catre compania Apple inainte de lansare, iata la ce s-a renuntat definitiv.

iPhone 11 Pro Doua Functii MARI ELIMINATE in Ultimul Moment

iPhone 11 Pro, si implicit iPhone 11 Pro Max, au avut anuntate o serie de functii extrem de importante pentru clientii din intreaga lume, insa din pacate se pare ca doua dintre ele au fost eliminate inainte de a fi oferite. Prima functie care nu va mai ajunge in iPhone 11 Pro este suportul pentru Apple pencil, celebrul stylus al companiei Apple, astfel ca din pacate utilizatorii nu vor mai beneficia de posibilitatea de a-l folosi fara probleme cu telefoanele lor, ci doar cu speranta ca vor putea in viitor.

iPhone 11 Pro nu va avea nici acea functie de incarcare bilaterala pe care am avut-o promisa de catre diverse zvonuri, dar neconfirmata in vreun fel de catre iOS 13 pana in momentul de fata. Cei de la Apple ar fi lucrat pentru a aduce aceasta functie in telefoanele din seria iPhone 11 Pro, insa se pare ca ea nu ar indeplini specificatiile lor in ceea ce priveste eficienta energetica, astfel ca s-a decis eliminarea completa a sistemului.

iPhone 11 Pro: Doua Functii MARI ELIMINATE in Ultimul Moment

iPhone 11 Pro nu va avea deci functia care a fost implementata in telefoanele premium vandute de catre cei de la Huawei, sau Samsung, astfel ca utilizatorii nu-si vor putea incarca castile AirPods direct cu telefoanele. Apple a lansat pentru carcasa castilor AirPods o versiune care se incarca wireless, iar unii sperau ca asta confirma faptul ca iPhone 11 Pro va avea incarcare bilaterala, insa acest lucru nu se va intampla.

“Unele zvonuri au sugerat că iPhone 11 din 2019 va susține introducerea Apple Pencil, dar Kuo spune că nu este cazul. Între timp, analistul spune că este posibil ca noile modele de iPhone să nu suporte încărcarea bilaterală fără fir până la urmă.”

iPhone 11 Pro va avea exact acelasi decupaj precum modelele anterioare, compania Apple mentinand anul acesta design-ul nemodificat, dar pentru 2020 se asteapta o reducere a dimensiunilor sale. iPhone 11 Pro are deasemenea confirmate noi culori, una verde, si una similara lavandei, fiind zvonite pentru a fi oferite de catre americani, deci vorbim despre unele schimbari interesante de care vor avea parte toti clientii.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max vor fi prezentate de catre compania Apple in cadrul unei conferinte care va avea loc in aceasta seara incepand cu ora 20:00, si aici veti afla toate noutatile importante.

40 COMENTARII

  1. 80 % din functiile unui telefon -NU sunt esentiale .
    Ca nu-mi placea sa vad in cutia iPhone -ului 11 Pro un Pencil actualizat nevoilor , destept si dragut , asta daca tot am un gigant de 6,5 inch .
    Bilaterala aia provoaca constipatie daca iti incarci AirPods-urile noi lansate pe iPhone . Pai la ce draci le-ai facut cu wireless charging daca nu te duce capul sa scoti un banal pad wireless , bilaterala , etc ??
    Eu tot sper ca Apple sa ne surprinda placut azi .

  2. Eficienta energetica? Asta nimeni nu o crede,toate ce au optiunea asta au baterie ff buna, apple nu vrea din doua motive: 1.trebuie sa ofere o baterie mare pt incarcarea asta si 2. Ii costa si o baterie mai mare dar si conectorul qi . Bravo apple ca nu vrei sa inovezi.

  3. Nu va aduce nimic nou, nici incarcare reversibila , probabil doar camerele alea noi. Daca nu ofera incarcator rapid in cutie va fi naspa pt ei. Numai poti veni in 2019 cu un incarcator din 2009 sa fim seriosi. 10 ani la rand acelasi incarcator.

  4. “18W in cutie , Nu ”
    Serios? A spus Apple asta? Sigur nu a spus, dar tu si zvonurile le scrii gresit, asta voiam sa punctez

  5. Nu sunt fan Apple…daramite FANATIC, asta ca sa facem o deosebire in esenta cuvintelor
    Eu nu suport iOS si nu suport pret/dotari, asa cum nu suport nici masinile sport pentru ca au pret/dotari josnice …platind doar pentru putere pe care oricum nu o folosesti datorita legilor

  6. Eficienta energetica? Asta nimeni nu o crede,toate ce au optiunea asta au baterie ff buna, apple nu vrea din doua motive: 1.trebuie sa ofere o baterie mare pt incarcarea asta si 2. Ii costa si o baterie mai mare dar si conectorul qi . Bravo apple ca nu vrei sa inovezi.

  7. Am si eu o intrebare: de ce mai face apple prezentarea a treia oara la acelas telefon ? Nu puteau pur si simplu să-l lanseze în magazin. Invitați ăia nu s-au plictisit? Sa mergi timp de 3 ani si sa vezi acelaș lucru. Gen mergi la restaurant si întrebi :astăzi ce mai aveam la meniu, tot ca ieri. Cum ar fi sa faca acum huawei o mare prezentare la noile culori ale P30 . Penibil nu? La fel o sa mi se pară si diseara cand o să-i vad pe cei din sala ca se bucură pentru ce au deja.

  8. Ăsta iar scrie de zici că a trecut deja evenimentul.

    Nu mă interesează deloc wireless charging, nu o să-l folosesc mai deloc, cum nici S Pen-ul nu l-am folosit. L-am scos de 5 ori într-un an.

  9. Din pacate nu este ceva esential…nu am vazut pe nimeni sa foloseasca incarcarea bilaterala
    Dar poate evolua si atunci sa devina ceva important
    S-pen, nici eu si nici multi cu note 1-10 nu prea il folosesc des…pentru notite rapide este cel mai des folosit dar si asta se intampla rar

  10. 80 % din functiile unui telefon -NU sunt esentiale .
    Ca nu-mi placea sa vad in cutia iPhone -ului 11 Pro un Pencil actualizat nevoilor , destept si dragut , asta daca tot am un gigant de 6,5 inch .
    Bilaterala aia provoaca constipatie daca iti incarci AirPods-urile noi lansate pe iPhone . Pai la ce draci le-ai facut cu wireless charging daca nu te duce capul sa scoti un banal pad wireless , bilaterala , etc ??
    Eu tot sper ca Apple sa ne surprinda placut azi .

  11. De unde ai inteles ca 18W NU?
    “5.8 and 6.5-inch OLED models will ship with an 18W adapter with a USB-C connector.”
    Ok, este in engleza dar cred ca intelegi

  12. Nu va aduce nimic nou, nici incarcare reversibila , probabil doar camerele alea noi. Daca nu ofera incarcator rapid in cutie va fi naspa pt ei. Numai poti veni in 2019 cu un incarcator din 2009 sa fim seriosi. 10 ani la rand acelasi incarcator.

  13. “18W in cutie , Nu ”
    De unde ai tras aceasta concluzie? Apple nu a spus inca asa ceva, zvonurile nu au spus asa ceva…te rog ofera-ne macar o sursa ce spune asa ceva
    Multumesc

  14. Cat timp depune-sclavetele Branescu pt cercetare și documentare cu privire la noile iphone, nu ai văzut asa ceva…. Este în culmea-orgasmului-umed și radiază de entuziasm, poți sa vezi din avion, dar vezi dne el nu ar avut niciodată iphone…. Când l-ați văzut voi atât de entuziasmat pt un.prosul Samsung/alt brand??? Never! Asa ca hai Hai sictir-bai-ipocritule…. Du-te și-minte în alta parte și lasă-ne cu-troll-ul-si-texte-cretine-slugă-odioasă!

  15. ce sa faci cu pencil mic si dragut? sa il pierzi din buzunar??

    Imi cer scuze dar daca nu ofera pencil asa cum o face Samsung in note…adica sa fie PARTE DIN TELEFON si nu din cutie…nu multumesc

    Pad wireless sunt atatea…toate au standard Qi charging…intelegeam ca ar fi fost penibil…chiar penibil daca faceau ceva proprietar ce doar cu produsele Apple sau licentiate apple ar fi mers airpods..dar asa…

  16. Deci ,, NU Pecil pe iPhone ca-l pierdem in buzunare ;))
    Da-l drak de AirPower , ai dreptate folosim pad-urile lui Samsung ca are standard Qi si sunt compatibile Apple ;))

  17. Exact. Toata lumea ar vrea pencil in iphone daca il pot baga in telefon….nu sa fie un pix ce il tii prin buzunare de la pantaloni/jachete
    Serios, tu ai lua in fiecare zi pen’ul cu tine daca nu ar fi parte din telefon?
    Sa fim seriosi…probabil de multe ori l-ai uita

  18. Crezi ca mai pune cineva botu la minciunile tale de neica nimeni? Ai ajuns atat de rau incat non stop aberezi pe aici cu minciuni, toti lauda note 10 si s10 si doar tu critici, esti doar un neica nimeni cu probleme grave la cap

  19. Deci care e troll-ul până la urmă, copilaș bătut de soartă? :))

    Tu scrii despre iPhone 11 care nu a fost prezentat, că atât te duce :))

    N-am scris nimic de Note 10, doar de Note 9 pe care îl dețin. Nu mă miră să fie la fel de bug-uit și Note 10. :))

  20. Tin minte si acum anul 2006, primul gsp cumparat (extrem de scump cand pe piata erau si altele mai ieftine), pix integrat. L am folosit 2 zile si apoi doar degetul. L am folosit 4 ani zi de zi gps-ul (nu in ro). Incarcare Bilaterala…pana mea, pui tel la ureche, nu ti descarci tel pt niste casti pe care le folosesti doar cu ajutorul castilor (va fi nevoie doar 0,1% neaparata de bilateral in viata de zi cu zi si asta de moft).
    Iphone…se pare ca ne vom astepta doar la “sa mearga bine, sa nu fie pb de genul bug, lag”, nimic in plus. Un fel de bmw/audi/mercedes new model over 6y, acelasi motor, extra 15hp, nimic mai mult sub capota, blitz-blitz in bord. Iphone 12 va fi un iphone 11 cu 50% baterie mai buna ( folosit zi de zi primesti un 10 minute extra, dar alta carcasa si eliminare bug-uri intalnite acum). NU MAI AU CE SA SCOATA, poate sa ne faca curat sau sa ne conduca ele pe noi nu noi pe ele….

  21. Înainte nu îl vedea decât din an în paste și atunci sa ii ia apărarea lui Srb… Acum este non stop și are aceleași texte și aberații ca ale lui Srb. + minciuni-la-greu.@penibil

  22. “18W in cutie , Nu ”
    Serios? A spus Apple asta? Sigur nu a spus, dar tu si zvonurile le scrii gresit, asta voiam sa punctez

  23. Unde a scris Apple ca iPhone 11 vine cu incarcator 18W in cutie ??
    Puncteaza tu Serbane sa vad si eu care dezinformeaza ;))
    Aaaa ,, pai am inteles cum se scoate mai nou din propriul rahat , si zvonurile le scrii gresit ” ???

  24. Serios omul chiar nu cunoaste…eu am pe Note 10 acesta incarcare si cu o baterie de 3500mah ma tine cam maxim 4 ore jumatate…deci daca mai folosesc si incarcarea bilaterala….e clar. Adica ne plangem de altii ca nu ofera baterie mare…dar laudam samsung…Cred ca aceasta incarcare trebuia oferita doar pt teleoane de minim 4000mah

  25. Hai ca noi suntem legati la ochi , retarzi chiar ;))
    Din avion se vede ca esti fanaticul lui Apple Srb Srb , departe de tine Note 10 frumosule ;))

  26. Nu sunt fan Apple…daramite FANATIC, asta ca sa facem o deosebire in esenta cuvintelor
    Eu nu suport iOS si nu suport pret/dotari, asa cum nu suport nici masinile sport pentru ca au pret/dotari josnice …platind doar pentru putere pe care oricum nu o folosesti datorita legilor

  27. Daca nu suporti iOS ce cauti omule s o dai in penibil precum CLASICUL tau obosit ??
    Uite cum Branescu Silviu , utilizaror de Note 10 HABARNIST de meserie nu stie cat il tine bateria Note -ului 10 ???
    Uite aici cat tine bateria la Note 10 cu tot cu incarcare AirPods ( si uite in clip cum se face Apple de ras cu standardul Qi , incarcam AirPods pe Note 10 ) rusine Apple .
    Ce sa zic , de la 4.5 ore ( dezamagire mare pe tine ;)) la 11 ore intr-un test unde oamenii aia din test au tras maxim de el .
    Pe cine sa cred Serbane ,, scuze Branescule ??

    Uite testul https://youtu.be/IrX0rp_Bnbw

  28. Tu ai scris ca 18W in cutie nu va fi…De ce ai scris asta?? De unde stii?
    Nici zvonurile nu au spus asta…ba din contra
    Deci te rog, tu zici despre ceva ce nici apple nu zice DAR nici macar un zvon.
    Macar nu minti vizitatorii…nu scrie despre ceva ce NIMENI nu a spus

  29. De la iPhone X sunt zvonuri ca Apple baga in cutie un 15-18W si uite ca ne-am luat teapa .
    Cum poti sa pui baza pe Apple cand strategia lor este clara : vrei incarcare rapida cumperi iPad , nu vrei iPad cumperi incarcator separat , asta e tiganeala pe bani multi .
    Noi utilizatorii ne-am luat gandul . Si NU minte nimeni , daca e sa bage 18W inncutoe eu cer scuze public lui Apple dar pana atunci raman la ideea ca Apple nu ofera asa ceva cum nu au oferit nici in X si Xs

  30. Am inteles. Pai dupa ora 21-22 astept, sper, sa iti ceri scuze…si nu pentru ca asta imi doresc eu, ci pentru ca sper Apple sa ofere asa ceva cumparatorilor sai
    Totusi atunci zvonurile cu x si xs nu erau de la cel mai reputAt leaker cum e acum

  31. Sluga-tot-slugă! Acum ca este sub acoperire și are iq-ul limitat….ori crede ca noi nu ne dam seama… Pe I îl în orice caz…