iPhone 11 Pro: Doua Functii MARI ELIMINATE in Ultimul Moment

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au avut doua functii importante eliminate de catre compania Apple inainte de lansare, iata la ce s-a renuntat definitiv.

iPhone 11 Pro Doua Functii MARI ELIMINATE in Ultimul Moment

iPhone 11 Pro, si implicit iPhone 11 Pro Max, au avut anuntate o serie de functii extrem de importante pentru clientii din intreaga lume, insa din pacate se pare ca doua dintre ele au fost eliminate inainte de a fi oferite. Prima functie care nu va mai ajunge in iPhone 11 Pro este suportul pentru Apple pencil, celebrul stylus al companiei Apple, astfel ca din pacate utilizatorii nu vor mai beneficia de posibilitatea de a-l folosi fara probleme cu telefoanele lor, ci doar cu speranta ca vor putea in viitor.

iPhone 11 Pro nu va avea nici acea functie de incarcare bilaterala pe care am avut-o promisa de catre diverse zvonuri, dar neconfirmata in vreun fel de catre iOS 13 pana in momentul de fata. Cei de la Apple ar fi lucrat pentru a aduce aceasta functie in telefoanele din seria iPhone 11 Pro, insa se pare ca ea nu ar indeplini specificatiile lor in ceea ce priveste eficienta energetica, astfel ca s-a decis eliminarea completa a sistemului.

iPhone 11 Pro: Doua Functii MARI ELIMINATE in Ultimul Moment

iPhone 11 Pro nu va avea deci functia care a fost implementata in telefoanele premium vandute de catre cei de la Huawei, sau Samsung, astfel ca utilizatorii nu-si vor putea incarca castile AirPods direct cu telefoanele. Apple a lansat pentru carcasa castilor AirPods o versiune care se incarca wireless, iar unii sperau ca asta confirma faptul ca iPhone 11 Pro va avea incarcare bilaterala, insa acest lucru nu se va intampla.

“Unele zvonuri au sugerat că iPhone 11 din 2019 va susține introducerea Apple Pencil, dar Kuo spune că nu este cazul. Între timp, analistul spune că este posibil ca noile modele de iPhone să nu suporte încărcarea bilaterală fără fir până la urmă.”

iPhone 11 Pro va avea exact acelasi decupaj precum modelele anterioare, compania Apple mentinand anul acesta design-ul nemodificat, dar pentru 2020 se asteapta o reducere a dimensiunilor sale. iPhone 11 Pro are deasemenea confirmate noi culori, una verde, si una similara lavandei, fiind zvonite pentru a fi oferite de catre americani, deci vorbim despre unele schimbari interesante de care vor avea parte toti clientii.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max vor fi prezentate de catre compania Apple in cadrul unei conferinte care va avea loc in aceasta seara incepand cu ora 20:00, si aici veti afla toate noutatile importante.