OZN REAL CONFIRMAT de Marina SUA, Aceste TREI clipuri VIDEO au SOCAT Lumea

OZN real confirmat in premiera de catre Marina SUA dupa ce trei clipuri video inregistrate de catre avioane de lupta americane au socat intreaga lume.

Un OZN, obiect zburator neidentificat, real a fost confirmat de catre Marina SUA dupa ce Tom DeLonge, membru al trupei Blink-182, a publicat o serie de clipuri video in care prezinta asemenea obiecte inregistrate de americani. In clipul video de mai sus aveti o inregistrare facuta de catre Marina SUA pentru un OZN, despre care americanii spun ca a disparut asa cum a aparut, fara a exista vreo informatie in ceea ce-i priveste sursa.

Marina SUA numeste aceste OZN-ul ca fenomene aeriene neidentificate, dar lumea intreaga le stie cu prima denumire, iar desi exista inregistrari cu ele, nu exista absolut nimic in plus. Marina SUA nu stie absolut nimic in legatura cu aceste OZN-uri inregistrate de catre piloti aflati in aparatele sale de zbor, dar nu spune ca ar fi vorba despre extraterestri, desi simpla confirmare a lor ridica extrem de multe semne de intrebare in acest moment.

OZN REAL CONFIRMAT de Marina SUA, Aceste TREI clipuri VIDEO au SOCAT Lumea

Clipurile video cu aceste OZN-uri au fost publicate in decursul a aproape doi ani de zile, insa Marina SUA abia acum a decis sa confirme ca ele sunt autentice, iar asa confirma si teoriile din spatele lor. OZN-urile din clipurile video sunt considerate a fi absolut orice, fie extraterestri, fie nave de zbor ale altor tari, pe care SUA nu le-a mai vazut pana in prezent, deci nu inseamna in mod neaparat ca vedem ceva de pe vreo alta planeta.

“Marina desemnează obiectele conținute în aceste videoclipuri ca fenomene aeriene neidentificate. „Terminologia aeriană neidentificată” este utilizată deoarece oferă descriptorul de bază pentru observațiile / observațiile aeronavelor / obiectelor neautorizate / neidentificate care au fost observate intrând / funcționând în spațiul aerian al diferitelor intervale de pregătire controlate militar.”

Clipurile video cu aceste OZN-uri inregistrate de catre Marina SUA au fost publicate fara autorizarea sa, insa este complet uimitor ca a confirmat autenticitatea lor, fiind o premiera la care nimeni nu se astepta. Cuvantul OZN este legat imediat de extraterestri, insa de-a lungul timpului s-a demonstrat ca unele dintre obiectele zburatoare de pe ceruri erau de fapt facute pe pamant, dar filmate in moduri in care pareau sa fie altceva.

De aceasta data, OZN-urile pe care le vedem in clipurile video par sa vina de pe alta planeta, dar pot fi tot ceva facut pe pamant, care a navigat pe cerurile din SUA fara ca Marina, sau fortele aeriene, sa stie provenienta lor.