Huawei MATE 30 Pro. Solutia DISPERATA pentru PROBLEMA Android

Huawei MATE 30 Pro. O solutie disperata pentru problema Android a fost anuntata de catre compania Huawei, iata ce vrea sa faca pentru clientii sai.

Huawei MATE 30 Pro. Solutia DISPERATA pentru PROBLEMA Android

Huawei MATE 30 Pro. In urma numeroaselor probleme pe care sanctiunile din SUA le-au adus pentru compania chinezeasca, iata ca este luata si o solutie disperata pentru a asigura faptul ca telefoanele ofera ceea ce trebuie. Cei de la Huawei au spus ca au o solutie de rezerva pentru problema faptului ca Android nu poate avea din fabrica aplicatiile si serviciile Google, iar ea este deblocarea bootloader-ului pentru telefoanele din seria Huawei MATE 30 Pro.

Huawei MATE 30 Pro. Asta inseamna ca utilizatorii vor putea sa instaleze in telefoanele lor orice fel de imagine cu sistemul de operare Android 10, inclusiv cele care au aplicatiile si serviciile de la Google. Huawei spune ca a blocat pana cum bootloader-ul din Android pentru a creste securitatea sistemului de operare, insa pentru Huawei MATE 30 Pro a luat decizia de a-l lasa deblocat pentru ca oamenii sa aiba motive sa-i cumpere intr-adevar telefoanele.

Huawei MATE 30 Pro. Solutia DISPERATA pentru PROBLEMA Android

Huawei MATE 30 Pro. Desi cu multi ani in urma cei de la Huawei au decis sa blocheze bootloaderele telefoanelor din motive de securitate, SUA forteaza compania sa faca exact lucrul de care a acuzat-o, sa elimine securitatea. Pentru ca Huawei MATE 30 Pro sa poata avea un oarecare succes, cei de la Huawei sunt obligati sa compromita securitatea telefoanelor lor prin deblocarea bootloader-ului, dar asa vor avea Android 10 cu totul de la Google.

“Am limitat [deblocarea bootloader-ului] pentru că am dorit să garantăm mai multă securitate pentru consumatori. Dar de data aceasta vom lăsa mai multă libertate pentru consumatori, astfel încât aceștia să poată face mai multe personalizări. Prin urmare, intenționăm să permitem consumatorilor să facă asta.”

Huawei MATE 30 Pro. Solutia nu este cea mai fericita, insa din pacate, cei de la Huawei nu prea au de ales in momentul de fata, si trebuie sa se foloseasca de aceasta metoda pentru a atrace un oarecare numar de vanzari. Desigur ca foarte putina lume stie sa instaleze o imagine a Android in propriul telefon, astfel ca solutia in sine nu e tocmai buna decat pentru un numar foarte limitat de persoane, dar unii nu vor ignora Huawei MATE 30 Pro.

Huawei MATE 30 Pro. Daca SUA va decide sa ridice sanctiunile, atunci Huawei va implementa imediat toate serviciile si aplicatiile Google in telefoanele sale, dar procesul nu e unul chiar atat de simplu.