Un Barbat a fost OMORAT pentru ca a REFUZAT sa-si Deblocheze iPhone-ul

Un barbat a fost omorat dupa ce a refuzat sa isi deblocheze telefonul iPhone, iata cat de ciudata este tragedia si ce trebuie sa inveti din ea.

barbat omorat refuzat deblocheze iphone

Un barbat a fost omorat pentru ca a refuzat sa-si deblocheze telefonul iPhone pentru unul dintre hoti care il jefuiau, intamplarea tragica aratandu-ne ca n-ar trebui sa punem pret mai mare pe obiecte decat pe viata noastra. Victima acestei crime a fost un pompier din Florida, acesta fiind in afara orelor de serviciu in momentul in care a avut loc aceasta crima, el fiind ucis de catre unul dintre cele trei persoane care l-au oprit pentru a-l jefui.

Initial, pompierul a fost jefuit de toate obiectele pe care le avea asupra sa, cei trei barbati luandu-le si plecand in graba intr-o masina, folosind cel mai probabil un pistol pentru a-l deposeda de ele. Din pacate, acestia s-au intors la fel de rapid precum au plecat, si i-au cerut barbatului sa isi deblocheze telefonul iPhone, iar cand acesta a refuzat sa o faca, probabil si intr-un schimb dur de replici, el a fost impuscat de catre unul dintre ei.

Un Barbat a fost OMORAT pentru ca a REFUZAT sa-si Deblocheze iPhone-ul

Hotii s-au intors sa ceara codul de acces pentru ca, cel mai probaibl, si-au dat seama ca au nevoie si de o dezactivare a Find My iPhone pentru a putea revinde acel telefon, care ar fi blocat in caz contrar. Din pacate pentru victima, refuzul de a face tot ceea ce i-au cerut hotii i-a adus moartea, iar asta ar trebui sa fie o lectie pentru toata lumea, deoarece obiectele pot fi inlocuite, si hotii prinsi de politie, dar o viata nu.

“Un pompier de serviciu din Florida a fost împușcat până la moarte, după ce a refuzat să ofere tâlharilor codul de acces iPhone-ului său. Ucigașii îi cruțaseră viața lui Chris Randazzo după ce i-au jefuit iPhone-ul și alte obiecte din Broward. Cei trei bărbați au plecat într-o mașină, dar s-au întors rapid pentru a cere Randazoo să furnizeze codul de securitate al telefonului. Au împușcat Randazzo când a refuzat, a spus poliția.”

Politia din SUA a reusit sa-i identifice si sa ii aresteze pe toti cei trei barbati implicati in aceasta crima, ei renuntand in mod complet cretin la toata viata lor pentru un telefon mobil. Barbatii aveau varste cuprinse intre 19 si 32 de ani, si avand in vedere legile din SUA vor fi condamnati la pedepse de zeci de ani, ucigasul urmand, cel mai probabil, sa fie condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea pe viata, poate si fara drept de eliberare conditionata.