Samsung GALAXY S11: Lansare cu o MARE SCHIMBARE in Ecran

Samsung GALAXY S11 are parte de o lansare cu o foarte mare schimbare pentru ecran pregatita de catre coreeni, iata ce va fi modificat pentru noul model de telefon.

Samsung GALAXY S11 perforatie ecran

Samsung GALAXY S11 va fi lansat de catre compania Samsung cu o foarte mare schimbare in ecran pentru clientii din intreaga lume, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum ar urma sa arate. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S11 ar urma sa ajunga la clienti cu o perforatie mult mai mica in ecran, in comparatie cu modelul de anul acesta, dimensiunea urmand a fi redusa cu aproximativ o treime, iar modificarea e complet sesizabila.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum va arata modificarea pe un telefon Galaxy Note 10, insa acelasi lucru va fi oferit atat in Samsung GALAXY S11, cat si in Samsung GALAXY Note 11, care va fi lansat prin august. Reducerea perforatiei din ecranul Samsung GALAXY S11 este, in aparenta, una dintre prioritatile companiei coreene, care nu poate integra deocamdata camera frontala a telefonului sub ecran, asa ca ramane tot la solutiile mai vechi.

Ecranul Samsung GALAXY S11 va arata mai bine

Samsung GALAXY S11 perforatie ecran design

Samsung GALAXY S11 va avea o perforatie mult mai greu de sesizat in ecranul sau in comparatie cu modelul lansat in cursul acestui an, insa va fi foarte interesant de vazut cum va arata cu acea perforatie dubla in modelul Plus. Cei de la Samsung au de gandit un design foarte complex pentru Samsung GALAXY S11, iar cu perforatia redusa de la 4.5mm la 3mm probabil ca vor avea si senzori de imagine noi pentru a putea fi folositi acolo.

Deocamdata detalii privind aceasta modificare pentr senzorii de imagine ai camerei frontale din Samsung GALAXY S11 n-au venit, dar din moment ce va exista o noua camera principala, e de presupus ca totul va fi modificat. Este de asteptat ca Samsung GALAXY S11 sa aiba foarte multe schimbari importante in momentul in care va fi lansat, iar asta deoarece Samsung are nevoie de un telefon care sa “sparga” piata din toate punctele de vedere.

Samsung GALAXY S11 este asteptat pentru prezentare undeve prin 18 februarie, insa lansarea in magazine ar putea avea loc prin martie, desi deocamdata nu a fost anuntata vreo posibila data pentru acest proces. Nu ar fi exclus nici ca Samsung GALAXY S11 sa fie usor mai scump decat modelele care sunt acum la vanzare, avand in vedere numeroasele sale modificari, dar desigur ca totul urmeaza sa fie decis de coreeni in urmatoarele luni.