Lansarea Android 10 pe Samsung GALAXY S10 a INCEPUT in Europa

Samsung GALAXY S10 are Android 10 deja in plina distributie in Europa in momentul de fata, iata unde poate fi instalat chiar cum in telefoanele mobile.

Lansarea Android 10 Samsung GALXY S10 Europa

Samsung GALAXY S10 ar deja lansata actualizarea pentru Android 10 in Europa de catre compania Samsung, cu o luna mai devreme decat a lansat anul trecut Android 9 pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S9. Totul vine ca o foarte mare surpriza pentru utilizatorii Samsung GALAXY S10, iar asta pentru ca o serie de informatii recente venite de la subsidiare ale coreenilor anuntau ca lansarea Android 10 trebuia sa aiba loc in ianuarie, nu acum.

Samsung GALAXY S10 a avut testat update-ul pentru Android 10 inca de luna trecuta, compania Samsung avansand destul de mult procesul pentru a putea oferi actualizarea cat se poate de repede pentru clientii din toata lumea. Desi initial s-a crezut ca Android 10 a fost lansat intr-o versiune GM pentru cei care testau update-ul pe Samsung GALAXY S10, in realitate era vorba de versiunea finala, care a aparut sub forma de update inclusiv pentru oamenii obisnuiti.

Lansarea Android 10 pe Samsung GALAXY S10 a INCEPUT in Europa

Android 10 Samsung GALXY S10

Android 10 este distribuit in forma finala pe telefoanele Samsung GALAXY S10 din Germania deocamdata, si nu se stie cum anume ar urma sa aiba loc distributia in alte tari, deci programul de lansare din ianuarie ar putea ramane. E posibil ca in urmatoarele zile distributia Android 10 sa inceapa si in alte tari europene pentru utilizatorii de telefoane Samsung GALAXY S10, insa e la fel de posibil ca in alte tari distributia sa inceapa abia prin ianuarie, din pacate.

Samsung GALAXY S10 este primul model de telefon pentru care este inceputa distributia Android 10, insa desigur ca si alte modele de telefoane vor avea disponibila actualizarea in momentul in care Samsung va decide sa faca asta. Nu se stie ce se va intampla acum avand in vedere ca programul din ianuarie pare sa nu se aplice pentru toate tarile in care exista clienti cu Samsung GALAXY S10, Android 10 parand sa fie distribuit mai rapid in unele.

Android 10 este distribuit pe telefoanele Samsung GALAXY S10 cu mult inaintea altor modele de telefoane care ruleaza acest sistem de operare, asa ca ramane doar de vazut ce alti producatori vor urma la lansare.