Facebook Messenger: Anuntul ULUITOR pentru TOATE Telefoanele

Facebook Messenger. Anuntul uluitor pentru toate telefoanele care dezamageste multa lume ce astepta o schimbare uriasa de la compania americana in 2020.

Facebook Messenger

Facebook Messenger. Cea mai mare platforma de mesagerie existenta in momentul de fata pentru telefoanele iPhone si Android are o problema pe care Mark Zuckerberg a promis ca o va rezolva, dar e departe de a face asta. Pentru Facebook Messenger s-a promis criptarea totala a conversatiilor pe care oamenii le fac atunci cand folosesc aplicatia, insa se pare ca acest lucru ar putea dura cativa ani de zile, conform unor noi informatii.

Facebook Messenger. Zuckerberg a promis ca platforma de mesagerie va fi criptata in totalitate pentru ca mesajele sa nu poata fi interceptate, dar a trecut un an de la promisiunea sa, iar deocamdata nimic nu s-a schimbat. Unul dintre inginerii care lucreaza la Facebook Messenger sustine ca este extarordinar de dificil pentru a cripta toate comunicarile facute prin platforma, si ca inca este nevoie de foarte multi ani pentru realizarea schimbarii.

Facebook Messenger: Anuntul ULUITOR pentru TOATE Telefoanele

Facebook Messenger. Intreaga platforma ar trebui regandinta cam in totalitate pentru ca oamenii sa se bucure de criptare totala pentru mesajele lor, iar deocamdata Facebook nu prea stie cum sa faca totul rapid. Cei de la Facebook au incercat sa gaseasca idei si in comunitatea expertilor in securitate informatica, insa chiar si asa, Facebook Messenger ramane departe de a ne putea oferi siguranta de care avem nevoie pentru comunicare.

“Voi fi sincer acum și spun că suntem încă într-un loc în care avem mai multe întrebări decât răspunsuri. În timp ce am făcut progrese în planificare, se dovedește că adăugarea de criptare end-to-end la un sistem existent este incredibil de provocatoare și implică regândirea fundamentală a aproape totul.”

Facebook Messenger. Mai greu de realizat este interconectarea dintre platformele de socializare si mesagerie pe care Facebook le detine, si totul fara a compromite in vreun fel criptarea conversatiilor. In momentul de fata aceasta tranzitie pare si mai indepartata decat criptarea Facebook Messenger, insa desigur ca se cauta solutii pentru ca toate planurile sa fie duse la indeplinire cat mai rapid de catre compania americana.

Facebook Messenger. Acestea fiind spuse, criptarea conversatiilor din platforma de mesagerie e inca departe, si la fel de departe este si interconectarea tuturor platformelor pentru o comunicare mai usoara.