WhatsApp: TRUCUL SECRET Pentru Telefoane de care NU STIAI

WhatsApp are un truc secret pentru utilizatorii platformei, si toti cei care folosesc aplicatia in telefoane ar trebui sa stie despre existenta sa chiar acum.

WhatsApp secret

WhatsApp are dezvaluit astazi un truc foarte important pentru telefoanele mobile din lumea intreaga, si este unul de care foarte putin persoane stiau, dar care se poate dovedi a fi extrem de util pentru multe dintre ele. Mai exact, vorbim despre un truc pentru WhatsApp care le permite utilizatorilor sa afle daca sunt blocati de o alta persoana din platforma, ceva ce desigur ca nu este anuntat de catre aplicatie in momentul in care se intampla, din pacate.

WhatsApp nu ofera vreo alerta in momentul in care altcineva ne blocheaza in cadrul platformei de mesagerie, insa chiar si asa, putem vedea destul de rapid daca o alta persoana a facut acest lucru. Metoda incercata si dovedit a fi cea mai buna pentru a detecta daca am fost blocati de o alta persoana in cadrul WhatsApp implica incercarea de a vizualiza statusul persoanei despre care credem ca ne-a blocat, iar daca el nu apare, inseamna ca suntem blocati de ea.

WhatsApp: TRUCUL SECRET Pentru Telefoane de care NU STIAI

WhatsApp nu ne va afisa nici poza de profil a persoanei care a ales sa ne blocheze posibilitatea de a o mai contacta, ceea ce este destul de normal avand in vedere ca aplicatiei i se cere intreruperea comunicatiilor. Mai mult decat atat, nici mesajele pe care le trimitem prin WhatsApp nu vor fi afisate ca fiind primite de catre destinatar, ci doar marcate ca fiind trimise, semn ca ele au ajuns in serverele platformei, dar ca nu au fost trimise efectiv si catre telefonul persoanei.

WhatsApp nu a vrut sa implementeze vreodata o notificare pentru situatia in care suntem efectiv blocati de catre o alta persoana, si o explicatie pentru aceasta situatie nu a venit de la compania americana. Cam toate platformele online afiseaza un mesaj in momentul in care vrem sa contactam o persoana care ne-a blocat, sau doar sa-i vedem informatiile, dar WhatsApp refuza sa faca acest lucru, si schimbarea nu va veni curand.

WhatsApp are aceste trei metode sigure pentru a afla daca o persoana ne-a blocat, sau nu, in cadrul platformei, dar prima dintre ele este cea mai clara dovada a faptului ca nu mai putem comunica cu respectiva persoana.