Windows 10: Schimbarea PROASTA care a Lasat Oamenii cu GURA CASCATA

Windows 10 are o noua schimbare foarte proasta facuta de catre compania Microsoft, e reusind sa-i lase pe utilizatori cu gura cascata cu modificarea pe care efectuat-o.

Windows 10 wordpad

Windows 10 are continuata seria de schimbari proaste pe care cei de la Microsoft o fac pentru sistemul lor de operare, iar astazi vorbim despre ceva ce nu multa lume se astepta sa vada in cadrul vreunei aplicatii oferite de americani. Mai exact, cei de la Microsoft s-au gandit ca ar fi o idee buna ca in aplicatia WordPad sa inceapa sa afiseze reclame pentru folosirea Word, Excel, etc, in versiunile web, iar asta e o premiera pentru Windows 10, si nu e una buna.

Windows 10 a fost intotdeauna in centrul atentiei cand schimbari proaste de acest gen au fost facute de catre cei de la Microsoft, iar reclamele sunt printre schimbarile pe care toata lumea le uraste, iar asta pentru ca nu aduc nimic bun. Dupa cum puteti vedea, reclama pentru aplicatiile web din suita Office va fi afisata in aplicatia WordPad chiar deasupra sectiunii unde este vizibil textul, apasare abutonului de acolo deschizand browserul predefinit al Windows 10.

Windows 10: Schimbarea PROASTA care a Lasat Oamenii cu GURA CASCATA

Windows 10 reclame wordpad

Windows 10 a fost in ultimul an in centrul multor controverse din cauza problemelor pe care le-a tot avut cu modificarile implementate de catre cei de la Microsoft, iar lucrurile nu prea par sa mearga in directia potrivita inca. Desigur ca acest lucru era de asteptat sa se intample din moment ce Windows 10 nu mai este in centrul atentiei Microsoft, compania concentrandu-se mai mult pe serviciile de tip cloud, adica exact ceea ce sunt si aplicatiile web din suita Office.

Windows 10 are in momentul de fata doar testata aceasta schimbare de catre cei de la Microsoft, asa cum am mai vazut in trecut alte reclame implementate tot sub forma de test in diverse aplicatii native ale sistemului de operare. Atunci cand schimbari similare au aparut, oamenii au fost uimiti intr-un mod la fel de negativ de ceea ce s-a intamplat, insa Microsoft a decis sa renunte la modificarile pentru Windows 10 atunci, ceea ce s-ar putea intampla acum.

Windows 10 va avea in primavara parte de o actualizare importanta lansata de catre cei de la Microsoft, iar daca pana atunci nu se va renunta la aceasta modificare, atunci ea va agasa toata lumea din aprilie, sau mai.