Android: ASA vei INREGISTRA Apeluri cu Noua Aplicatie Google

Android va inregistra apeluri telefonice in mod nativ cu aplicatia Google Phone, iata cum vei putea face totul de pe telefon cand va fi lansata functia.

Android inregistrare apeluri google phone

Android va avea in sfarsit reintrodusa functia pentru inregistrare de apeluri telefonice, iar de aceasta data compania Google a decis sa o ofere prin intermediul aplicatiei Google Phone, adica cea nativa de apelare. Versiunea 44 a aplicatiei Google Phone a fost lansata recent pentru utilizatorii de telefoane Android, iar in cadrul acesteia se pare ca a putut fi activata functia pentru a inregistra apeluri telefonice, totul fara vreo aplicatie terta din Google Play Store.

Android a avut eliminata aceasta functie incepand cu Android 9, insa se pare ca Google a revenit la ganduri mai bune si va implementa totul in mod nativ in aplicatia Phone, deci inregistrarea apelurilor e mult simplificata. Android a avut activata functia de inregistrare a apelurilor telefonice in versiunea 44 a aplicatiei Google Phone chiar si in versiunea actuala a sistemului de operare, ceea ce e o veste buna pentru cei care o asteapta inclusiv pe telefoanele actuale.

Android: ASA vei INREGISTRA Apeluri cu Noua Aplicatie Google

Android inregistrare apeluri aplicatia google phone

Android va avea in aplicatia Google Phone un buton special pentru a inregistra apeluri telefonice, utilizatorul putand sa faca acest lucru inclusiv cand este folosit difuzorul pentru a asculta ce spune interlocutorul. Inregistrarile apelurilor facute in Android folosind aplicatia Google Phone pot fi exportate de catre utilizatori in format .wav, iar pentru cele in engleza exista inclusiv posibilitatea de a transcrie tot ceea ce se vorbeste.

Android are totusi implementata functia de inregistrare a apelurilor telefonice cu o schimbare fata de trecut, interlocutorilor spunandu-li-se ca apelul respectiv este inregistrat, dar si cand finalizam inregistrarea. Asta practic va cam elimina din start dorinta multora de a inregistra apelurile telefonice in Android, iar asta pentru ca daca interlocutorul aude ca e inregistrat, fie va inchide apelul, fie nu va mai spune adevarul, sau ceva ce ar putea fi impotriva sa, ori a altor persoane.

Android este un sistem de operare “liber”, iar asta inseamna ca e posibil ca aceasta atentionare pe care aplicatia Google Phone o face sa fie eliminata prin diverse trucuri, dar deocamdata nimeni nu poate confirma asta.