Huawei: MINCIUNA URIASA ce a AJUTAT EXTREM de Mult Compania

Huawei a fost ajutata foarte mult de catre o minciuna uriasa care a fost spusa in favoarea ei, iata cine a sustinut-o extrem de mult in ultimele saptamani.

Huawei MINCIUNA

Huawei a avut parte de cateva vesti grozave saptamana trecuta, compania chinezeasca bucurandu-se de ceva ce nu credea ca va vedea prea curand, dar iata ca lucrurile au fost serios in favoarea sa. Mai exact, cei de la Huawei nu au fost interzisi in Marea Britanie de catre primul-ministru Boris Johnson, el afirmand ca nu exista alternativa la compania chinezeasca pentru crearea retelelor 5G care vor fi lansate in tara de catre operatorii de telecomunicatii.

Huawei a beneficia de bunavointa celor din Marea Britanie pentru ca primul-ministru a afirmat ca nu exista alternative la echipamentele 5G ale chinezilor, dar in Franta s-au gasit alternative pentru acestea. Orange a ales in Franta sa nu foloseasca echipamente 5G de la Huawei pentru reteaua sa 5G, ci sa lucreze cu Ericsson si Nokia pentru a o crea, deci alternative pentru compania chinezeasca, numai Boris Johnson a cam mintit in ceea ce priveste acest aspect.

Huawei: MINCIUNA URIASA ce a AJUTAT EXTREM de Mult Compania

Huawei nu e chiar atat de indispensabila pentru operatorii de telecomunicatii cand vine vorba despre crearea retelelor 5G, insa in Marea Britanie acestia au pus presiune pe guvern pentru a nu interzice compania chinezeasca. Boris Johnson este aspru criticat de catre presa britanica din cauza faptului ca a lasat Huawei fara interdictie in Marea Britanie, protejand doar datele armatei si ale institutiilor guvernamentale, dar nu si pe cele ale cetatenilor proprii.

“Care este alternativa?”, A întrebat Boris Johnson, atunci când a justificat decizia de a lăsa gigantul chinez Huawei să construiască o parte a rețelei noastre 5G. Franța, am descoperit, are un răspuns simplu: Ericsson și Nokia. Așadar, când domnul Johnson susține că Marea Britanie va scoate treptat Huawei, dar nu chiar azi, ascult cu o ureche cinică. Dacă o să le eliminăm vreodată, acesta a fost momentul.”

Huawei nu poate avea echipamentele folosite decat in zone limitate din retelele 5G din Marea Britanie, iar presa sustine ca datele cetatenilor sunt bune de spionat, in timp ce guvernul isi protejeaza propriile interese. Este foarte interesant cum a fost gandita intreaga minciuna cu lipsa alternativelor la Huawei, dar daca e vorba de echipamente foarte ieftine, asta e adevarat, insa cand vorbim de alternative reale, totul este o foarte mare minciuna.

Huawei are echipamente 5G bune pentru retelele 5G, dar ele trebuie sa fie si sigure, iar lumea nu este deocamdata 100% convinsa cu acest lucru, mai ales cand guvernele europene incep sa minta in favoarea chinezilor.