DACIA Logan: Va fi mai SCUMP Modelul 2020 mult Schimbat ?

DACIA Logan va fi lansata intr-o noua versiune, modelul cunoscut acum ca fiind pentru 2020 venind cu schimbari foarte mari, care ar putea creste si pretul.

DACIA Logan scump

DACIA Logan are pregatita pentru 2020 una dintre cele mai importante prezentari de pana acum, iar asta deoarece Dacia vrea sa isi surprinda clientii cu schimbari atat de mari incat masina nici nu va mai semana cu cele din trecut. Ati vazut deja poze cu noul model de DACIA Logan, acesta urmand a avea un design care seamana si mai mult cu modelele Renault lansate in ultimii ani, iar asta nu doar la exterior, ci si in ceea ce priveste interiorul masinii.

DACIA Logan ar putea fi prezentata in noua sa versiune in cadrul salonului auto de la Geneva, care incepe pe 7 martie, dar ar putea fi deasemenea prezentata in altul de anul acesta, desi sansele mai mari sunt ca dezvaluirea sa aiba loc acum. Lansarea ar putea avea loc undeva pe final de an, sau poate la inceput de an 2021, DACIA Logan starnind deja interesul multor clienti, dar am vazut canoi modele de Logan si Duster au fost lansate la inceput de 2020, deci asta s-ar putea intampla si in 2021.

DACIA Logan: Va fi mai SCUMP Modelul 2020 mult Schimbat ?

DACIA Logan va veni cu schmbari mari pentru caroserie, faruri si stopuri LED, o regandire mare pentru bord si consola centrala, cu implementarea unui sistem care parte a fi foarte similar cu cel EasyLink de la Renault. Toate acestea sunt schimbari foarte mari pentru noul model al DACIA Logan, si e normal ca persoanele interesate de lansare sa se intrebe daca nu cumva modelul nou va fi mai scump decat cele pe care Dacia le vinde in acest moment.

DACIA Logan are acum preturi care incep de la 7530 de euro, insa avand in vedere ce schimbari mari sunt pregatite, nu e greu de crezut ca pretul pentru modelele noi ar putea fi putin mai mare. Nu cred ca se va depasi cu maxim 1000 de euro o posibila crestere de preturi pentru noile modele ale DACIA Logan, dar totul depinde de cat de scumpe vor fi noile componente in raport cu cele actuale, si de cat ar putea creste pretul de productie.

DACIA Logan este o masina gandita pentru a fi vanduta la preturi mici, avand succes foarte mare cu aceasta strategie, astfel ca inclusiv noul model ar trebui sa fie suficient de ieftin.