GTA 5: Intel Aduce un Nou Nivel de Realism in Joc (VIDEO)

GTA 5 are parte de o schimbare uriasa pe care putini fani ai titlului o credeau vreodata posibila, insa multumita celor de la Intel, iata ca ea este transformata in realitate, si asta cu destul de multa munca depusa de catre compania americana.

GTA 5 are motorul grafic modificat pentru ca imaginile din joc sa fie mult mai apropiate de realitate, astfel ca totul seama cu ceea ce ar trebui sa vedem in mod normal in lumea reala din preajma noastra, schimbarile fiind extrem de serioase in comparatie cu versiunea normala a jocului.

GTA 5 are aceste schimbari facute de catre Intel multumita unei tehnologii speciale care este bazata pe inteligenta artificiala, si care este capabila sa modifice intr-o foarte mare masura felul in care arata un joc precum cel al Rockstar Games.

GTA 5 nu a mai avut parte de o improspatare a motorului sau grafic de foarte multa vreme, iar cei de la Rockstar Games nici nu prea au in plan sa faca asa ceva prea curand, insa nici ceea ce vedem de la Intel nu va prea fi oferit pentru toti jucatorii.

GTA 5 a avut parte vara trecuta de un upgrade care a adus unele imbunatatiri pe partea grafica, insa nimic nu se compara cu ceea ce vedem in clipul video de mai sus de la compania Intel, modificarile fiind extrem de interesante.