DACIA Duster: Testul VIDEO SURPRINZATOR cu Toyota si Suzuki

DACIA Duster apare in acest video intr-un test extrem de interesant cu Suzuki Vitara, Mitsubishi L200 si Toyota Land Cruiser, si iata de ce te va surprinde.

DACIA Duster este pusa in 2020 in fata unui test extrem de interesant care o aduce fatain fata cu Suzuki Vitara, Mitsubishi L200 si Toyota Land Cruiser, iar rezultatul este unul cu adevarat surprinzator. Desi DACIA Duster nu este per total o masina care sa fi fost atat de mult optimizata pentru teren accidentat precum unele dintre modelele concurente, ceea ce vedem in clipul video de mai sus ne arata ca putem avea incredere in SUV-ul romanesc aproape oriunde.

DACIA Duster se descurca neasteptat de bine acolo modelele concurente folosite in acest test nu s-au descurcat la fel de bine, desigur ca nu toate, ci doar unele, care au fost “salvate” in final. DACIA Duster se descurca surprinzator de bine in acest test care o pune sa treaca peste niste zone foarte grele pentru orice fel de SUV, insa interesant este ca se descurca fara probleme in testele grele, ceea ce nu vedem la toate celelalte masini testate.

DACIA Duster: Testul VIDEO SURPRINZATOR cu Toyota si Suzuki

DACIA Duster arata in acest test ca nu e foarte buna doar cand este folosita pe asfalt, ci ca in cazul in care trebuie sa ajungeti cu ea pe teren accidentat, nu trebuie sa va temeti ca va va “lasa balta”. Am vazut diverse alte teste in care masinile DACIA Duster erau folosite pentru a ni se arata cat de bine se descurca ele pe teren accidentat, insa acesta este unul dintre cele mai bune, avand si zone foarte dificile in care multe SUV-uri n-ar fi reusit sa aiba performante mai bune.

DACIA Duster este un SUV de oras, o combinatie intre o masina care ar trebui sa ofere o experienta buna de condus la drum normal, dar si confort, si o masina care poate duce soferii si in afara drumurilor obisnuite. Versatilitatea pe care DACIA Duster o are este unul dintre motivele principale din cauza caruia este aleasa de catre atat de multa lume, iar testele precum acesta ne arata si de ce o cumpara europenii in cantitati atat de mari.

DACIA Duster inca se vindea destul de bine inainte ca pandemia de Coronavirus sa loveasca intreaga lume, dar in 2021 va fi lansata intr-un model nou, care probabil ca va genera vanzari si mai bune.