Samsung GALAXY S30: Marile Schimbari RADICALE pentru Telefon

Samsung GALAXY S30 are marile schimbari radicale prezentate inainte de lansare, iata ce modificari substantiale vor fi oferite de catre coreeni.

Samsung GALAXY S30 camere

Samsung GALAXY S30 este inca destul de departe de lansare, insa chiar si asa avem ocazia astazi de a afla primele detalii in legatura cu lansarea noului model de telefon care este pregatit de catre coreeni. Mai exact, astazi avem dezvaluite primele informatii cu privire la noua camera pe care Samsung GALAXY S30 urmeaza sa o aiba, ele venind desigur de la parteneri ai coreenilor care lucreaza in momentul de fata la productia de componente.

Samsung GALAXY S30 are prezentata astazi o noua camera penta, adica cu 5 senzori de imagine, iar unul dintre prototipuri ar avea inclusiv un senzor de imagine de 150 de megapixeli. V-am spus inca de zilele trecute ca Samsung lucreaza la un asemenea tp de senzor de imagine pentru camera telefoanelor mobile, si se pare ca aveam dreptate cand v-am spus ca sunt sanse mari ca el sa ajunga inclusiv in Samsung GALAXY S30 chiar anul viitor.

Samsung GALAXY S30: Marile Schimbari RADICALE pentru Telefon

Samsung GALAXY S30 este testat intr-o versiune care are camera principala de 150 de megapixeli, cu senzor telephoto de 64 de megapixeli, o camera wide-angle de 16 megapixeli, una macro de 12 megapixeli. Se pare ca se renunta la focalizarea autormata prin laser, dar nu se renunta la senzorul de imagine ToF, asa cum s-a zvonit, acesta urmand a face in continuare parte din ansamblul pe care il are camera care este testata in momentul de fata.

“Se spune că Samsung schimbă specificațiile camerei Galaxy S21, autofocus-ul cu laser aparent că a fost abandonat. Unul dintre modelele actuale de dezvoltare este zvonit că va avea un senzor principal de 150 de megapixeli cu un teleobiectiv de 64 de megapixeli, un unghi larg de 16 megapixeli și un senzor macro de 12 megapixeli. Un model care are stabilizare optică a imaginii pe senzorii principali și teleobiective, pe lângă camera selfie, iar celălalt, care are OIS pentru camerele principale, teleobiectiv și unghi larg.”

Samsung GALAXY S30 este testat in mai multe versiuni, una dintre ele avand stabilizare optica atat pentru camera principala cat si pentru cea telephoto, impreuna cu camera frontala. Cealalta versiune are stabilizare optica pentru camera principala, pentru ca telephoto, dar si pentru cea wide-angle, insa aparent nu si pentru cea macro, deci ramane de vazut ce va fi oferit in final.

Samsung GALAXY S30 este inca destul de departe de a fi lansat pentru clientii din intreaga lume, asa ca ramane de vazut cum vor arata camerele in versiunea finala care este pregatita pentru a fi lansata pentru clienti.