Fortnite: Noul Eveniment SPECIAL Anuntat pentru Jocul Epic

Fortnite hightower

Fortnite are un nou eveniment special anuntat in momentul de fata, si vorbim despre o noua surpriza grozava pe care cei de la Epic Games au pregatit-o pentru utilizatorii din intreaga lume, ea urmand a fi lansata in perioada imediat urmatoare de catre companie.

Fortnite are descoperit in codul sursa al jocului un nou eveniment numit Hightower, iar acesta ar urma sa declanseze si finalul acestui sezon, plus inceputul altuia nou, adica noi surprize foarte bune de la Epic Games pentru jucatorii din toata lumea.

Fortnite ar urma sa aiba noul sezon lansat undeva pe la finalul acestei luni, insa evenimentul special de acum ar trebui sa inceapa cu mult inainte, poate chiar si cu doua, sau trei saptamani de zile, deci ar trebui sa il avem disponibil chiar foarte curand.

Fortnite are in mod regulat lansate noi evenimente pentru jucatorii din intreaga lume, acestea venind ca surprize foarte bune menite sa imbunatateasca semnificativ experienta de joc de care au parte cei care sunt activi in titlu.

Fortnite va avea in sezonul nou incluse foarte multe surprize interesante, separat de masinile care au fost deja lansate pentru toata lumea, astfel ca trebuie doar sa avem rabdare pentru ca noutatile majore sa ne fie oferite de catre companie.