Orange: Ce Ofera GTATUIT 2 Luni pentru TOTI Clientii Romani

Orange are o surpriza uriasa pentru clientii sai din Romania, iata ce ofera gratuit timp de 2 luni de zile pentru toata lumea chiar in acest moment.

orange seriale

Orange a facut astazi un nou anunt grozav pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere o noua gratuitate pentru ei, si e ceva de care oricine ar trebui sa stie in acest moment. Mai exact, cei de la Orange au anuntat ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a testa gratuit timp de 2 luni de zile optiunea Movie Go Unlimited disponibila in aceasta pagina pentru toata lumea, dupa care puteti renunta la ea, sau o puteti plati.

Orange ofera acces gratuit timp de 2 luni de zile la o optiune care in mod normal costa 2 euro pe luna, deci oricum nu ati fi platit prea mult pentru ea, insa in aceste conditii nu platiti absolut nimic pentru a o folosi. Orange permite vizualizarea unei varietati de continut online cu aceasta optiune speciala, si vorbim despre sute de filme si seriale pe care operatorul le-a licentiat special pentru clientii din Romania cu destul timp in urma.

Orange: Ce Ofera GTATUIT 2 Luni pentru TOTI Clientii Romani

Orange nu ofera doar optiunea Movie Go Unlimited in mod gratuit pentru clientii sai, ci inclusiv optiunea Family HD Go, aceasta din urma fiind ceva mai scumpa, dar ofera si mai multe beneficii pentru clienti. Vorbim despre mult mai multe filme si seriale care sunt disponibile pentru clientii din Romania, si Orange ofera tot 2 luni de gratuitate inclusiv pentru aceasta optiune speciala disponibila pentru clientii din toata tara chiar in acest moment.

Descoperă noi filme Disney în #OrangeTVGo, cu opțiunea Movie Go Unlimited. Testeaz-o gratuit timp de 2 luni; apoi, dacă…

Publicată de Orange pe Duminică, 9 august 2020

Orange are o platforma speciala prin care le ofera filme si seriale tuturor clientilor din toata tara, iar ceea ce vedem in acest moment este o noua dovada de grija fata de clienti. Orange incearca sa-i invet pe romani sa foloseasca asemenea platforme de streaming video la cerere, si dupa cum puteti vedea, exista destule din care putem alege pentru a vedea cele mai bune filme si seriale acum in Romania, deci puteti profita de gratuitate.

Orange are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca nu profitati de ea acum, atunci s-ar putea sa pierdeti ocazia de a mai putea beneficia iar.