ING Bank: IMPORTANT Anunt spre Clientii Romani, ce e GRATUIT

ING Bank are un foarte important anunt pentru clientii sai din Romania, iata ce ofera gratuit pentru toata lumea, si cum poti profita de asta.

ing bank scoateri

ING Bank are astazi un foarte important anunt pentru clientii sai din Romania, unul de care toti ar trebui sa stie, pentru ca le aduce gratuit ceva ce multi nici nu credeau ca au disponibil de la banca in momentul de fata. Mai exact, cei de la ING Bank au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de retrageri gratuite de la bancomatele din toata tara, indiferent de banca de la care retrag banii.

ING Bank are aceasta politica de foarte multa vreme pentru unele dintre conturile pe care le au clientii din toata Romania, si puteti vedea mai jos care sunt conditiile pentru a beneficia gratuit de retrageri de la bancomate chiar acum. ING Bank permite acest lucru nu doar de la bancomatele sale, ci si de la cele ale bancilor partenere, ceea ce vine ca o veste foarte buna pentru cei care nu vor sa plateasca pentru retrageri.

ING Bank: IMPORTANT Anunt spre Clientii Romani, ce e GRATUIT

ING Bank are o varietate de beneficii pentru cei care isi incaseaza salariul lunar intr-un cont pe care il detin la banca, iar aceste retrageri gratuite sunt doar unul dintre ele, dar unul extrem de important pentru foarte multa lume. Este la fel de important de stiut ca retragerile gratuite de la bancomate sunt disponibile doar pentru clientii ING Bank in Romania, iar in strainatate acest lucru e valabil doar daca v-a anuntat in prealabil banca despre asta.

Nu mai ocoli tot orașul pentru un bancomat anume. Cu ING Card Complet, poți să stai liniștit și să oprești oriunde ți-e…

Publicată de ING Romania pe Miercuri, 9 septembrie 2020

ING Bank nu vine aici cu ceva ce nu exista si la alte banci din Romania, iar asta dupa cum prea bine stiti deja, exista de ceva vreme la alte institutii financiare concurente din diverse zone din tara pentru clientii lor. Retragerile de bani de la bancomate fara a plati vreun comision este un beneficiu de care oricine si-ar dori sa se bucure, insa cei de la ING Bank rezerva acest privilegiu doar pentru unii dintre clientii sai, asa ca trebuie sa vedeti daca va incadrati.

ING Bank are toate detaliile in website-ul sau, si puteti accesa pagina dedicata direct din mesajul de mai sus pentru a vedea exact care sunt beneficiile pe care le ofera banca pentru cei care au conturil bancare in momentul de fata la institutia financiara.