BRD Romania: Anunt de ULTIMA ORA, ce Trebuie sa Stie Romanii

BRD Romania a emis un anunt de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si iata poti face in acest moment.

BRD Romania produse

BRD Romania surprinde clientii din Romania cu un anunt de ultima ora despre care trebuie sa stie toti, pentru ca vine cu o schimbare importanta pe care, poate, putini dintre ei o asteptau in acest punct. Mai exact, cei de la BRD Romania au dat startul ZenFriday, raspunsul lor la toate evenimentele de promotii care au loc in aceasta perioada, iar asa cum sugereaza is denumirea, vorbim despre o serie de oferte speciale pentru romanii din tara.

BRD Romania are cateva promotii speciale pentru zen friday-ul sau, si dupa cum puteti vedea mai jos, exista o pagina dedicata in website-ul bancii in care puteti intra pentru a profita de tot ceea ce a gandit. BRD Romania are carduri de credit fara comision de administrare pe toata durata detinerii lui de catre client, ceea ce inseamna ca il veti putea folosi fara probleme, oricat doriti, fara a palti vreun ban la aceasta banca.

BRD Romania: Anunt de ULTIMA ORA, ce Trebuie sa Stie Romanii

BRD Romania are deasemenea creditul espresso oferit cu o dobanda anuala fixa, insa si creditul pentru achizitionarea unei case beneficiaza de o promotie speciala din partea bancii mari din tara noastra. BRD Romania are deasemenea oferte speciale si la alte tipuri de carduri pe care clientii din Romania le pot contracta in momentul de fata, dar ZenFriday este o campanie gandita pentru o perioada foarte scurta de timp, iar asta si pentru ca vorbim despre oferte speciale.

BRD Romania a gandit campania sa putin diferit, cu o denumire diferita, insa fata de alte banci din Romania are si oferte mai putine, poate chiar si putin mai slabe, dar asta depinde de fiecare client in parte. BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania, si una dintre cele mai populare, insa cu ocazia ZenFriday nu a decis sa le ofere clientilor din toata tara chiar cele mai bune promotii posibile pentru serviciile sale.

BRD Romania desfasoara campania aceasta pentru o perioada atat de scurta de timp incat ar fi bine sa profitati imediat de promotiile care au fost anuntate, pentru a nu regreta ca le-ati ratat.