DACIA Logan: Vestea INCREDIBILA pentru Modelele NOI din 2021

DACIA Logan este in centrul unei vesti incredibile care vine pentru modelele noi din 2021, iata ce schimbare uriasa este facuta pentru noile masini.

DACIA Logan potrivire

DACIA Logan este unul dintre cele mai bine vandute modele de masini care pot fi cumparate acum pe pe pietele din intreaga lume, iar impreuna cu generatia a 3-a stiti foarte bine ca au venit si foarte multe chimbari. De la caroserie si pana la bord, sau portbagaj si motor, DACIA Logan a avut in generatia a 3-a una dintre cele mai importante schimbari care au fost facute vreodata pentru modelele de masini care sunt vandute de catre producatorul de la Mioveni.

DACIA Logan nu a avut totusi facuta o schimbare extrem de importanta pe care unii dintre clienti o asteptau de ceva vreme, mai exact o versiune hibrida care sa atraga si noi clienti catre masinile producatorului roman. In ciuda acestui lucru, DACIA Logan este produsa pe platforma CMF-B, adica exact aceea pe care este asteptata lansarea unor modele hibrid ale Duster, si o versiune a platformei care este folosita de Renault pentru modelele sale hibrid.

DACIA Logan: Vestea INCREDIBILA pentru Modelele NOI din 2021

DACIA Logan are baza de care are nevoie pentru a fi lansata si intr-o versiune hibrid, iar in baza a ceea ce am vazut pana acum in intentiile celor de la Mioveni, pare destul de clar faptul ca ar trebui sa vedem inclusiv o asemenea motorizare. DACIA Logan intr-o versiune hibrid ar fi ceva complet neasteptat pentru foarte multi dintre romanii care nici macar nu-si imagineaza ca ar putea fi lansata o asemenea masina, insa multe dintre dotarile modelului nou de acum pareau imposibile.

DACIA Logan lansata intr-o versiune hibrid ar aduce si mai putine costuri cu consumul de carburant, iar asta pentru ca motorul, sau motoarele, electrice vor prelua o parte din sarcinile mentinerii masinii in deplasare. Totusi, cel mai important lucru este ca vorbim despre un upgrade tehnologic masiv pentru DACIA Logan in versiunea aceasta, si asta in conditiile in care pana recent modelele DACIA erau cu multi ani in urma concurentei din punct de vedere tehnologic.

DACIA Logan intr-o versiune hibrida ar putea fi lansata abia undeva prin 2022, dupa ce modelul electric Spring, si versiunea facelift a DACIA Duster, vor fi puse in vanzare de catre compania romaneasca.