iPhone 13: Primele Informatii despre Lansare, Cand ar Avea Loc

iPhone 13 informatii lansare

iPhone 13, urmatorul model important de telefon pe care il pregateste compania Apple pentru lansare in intreaga lume, are deja dezvaluite primele informatii cu privire la perioada in care va fi lansat, si vorbim despre ceva care nu e tocmai greu de ghicit.

iPhone 13 urmeaza sa fie lansat in septembrie de catre compania Apple, aceeasi perioada in care americanii isi pun de obicei la vanzare noile modele de telefoane, astfel ca aici nu e nimic neobisnuit in comparatie cu alte lansari, exceptie fiind cea din 2020, guvernata de pandemia Coronavirus.

iPhone 13 are aceste informatii cu privire la lansare furnizate de catre un cunoscut leaker care a obtinut detalii de la partenerii companiei Apple si a aflat ca totul este pregatit pentru ca productia de componente si telefoane sa inceapa undeva prin vara, cu lansarea telefoanelor in septembrie.

iPhone 13 ar putea fi lansat in octombrie doar daca Apple va mai face unele modificari de ultima ora pentru modele care sa impuna o amanare a inceperii vanzarilor cu cateva saptamani, insa e putin probabil ca acest lucru sa se intample, chiar daca seria iPhone 12 are succes foarte mare.

“Am obținut informatii mai detaliate din verificările lanțului nostru de aprovizionare pentru versiunile iPhone 13 cu următoarea lansare a iPhone-ului care va ieși din Cupertino la sfârșitul lunii septembrie. Dintr-o perspectivă de timp, credem că lansarea actuală a iPhone 13 este programată pentru a treia săptămână din septembrie, dar ar putea să se extindă la începutul lunii octombrie pe baza modificărilor continue ale modelului de produs.”

iPhone 13 va veni cu foarte multe noutati interesante, poate nu in aceeasi varietate de modele, avand in vedere ca iPhone 12 Mini nu are tocmai parte de succes prea mare, dar ramane de vazut ce se va intampla in final cu telefoanele pe care Apple le va lansa.