Huawei P50 Pro: Imaginea care ne Arata Posibila Noua Camera

Huawei P50 Pro oval

Huawei P50 Pro se apropie tot mai mult de lansarea oficiala, iar asta in conditiile in care vorbim despre o noua serie de telefoane care este asteptata de catre foarte multa lume in momentul de fata. Inainte ca noile modele de telefoane sa fie lansate, iata ca vedem o noua imagine care incearca sa ne prezinte cum ar putea arata design-ul camerei Huawei P50 Pro, si el este foarte similar cu cel pe care l-am vazut inclusiv din diverse concepte publicate in trecut.

Huawei P50 Pro urmeaza sa aiba o camera cu un design foarte diferit in comparatie cu cel pe care l-am vazut la modelele lansate inaintea sa, si asta in conditiile in care oamenii nu se asteptau la modificari atat de radicale. Diversi producatori de telefoane isi modifica anual design-urile pentru camerele telefoanelor, insa cu Huawei P50 Pro urmeaza sa vedem startul unui nou trend in industria telefoanelor, si deja au aparut pe piata alte modele de la alti producatori, care arata similar.

Huawei P50 Pro: Imaginea care ne Arata Posibila Noua Camera

Huawei P50 Pro oval camera

Huawei P50 Pro va intra cu acest design pentru camere intr-o lunga lista de telefoane care arata foarte similar, si se va pierde in multime, ceva ce companiile chinezesti fac destul de des. Copiindu-se unele de la celelalte, companiile nu fac altceva decat sa-si faca produsele nu foarte atractive pentru clientii din toata lumea, astfel ca Huawei P50 Pro va avea o camera care va fi similara cu ele ale altor telefoane de la Honor, Meizu, si nu doar atat.

Huawei P50 Pro va veni totusi cu o serie de noi senzori de imagine care vor fi foarte performanti, si ar trebui sa puna din nou telefonul chinezilor in topul celor mai performante din punct de vedere al camerelor. Aceasta situatie se intampla de cativa ani incoace, si nu se va schimba prea curand chiar daca Samsung si Apple se chinuie sa-i ajunga din urma pe chinezi, dar nu prea reusesc cu schimbarile facute, cel putin conform expertilor si comparatiilor facute.

Huawei P50 Pro va fi prezentat in a doua jumatate a lunii mai, insa nu se stie deocamdata cand anume va fi lansat in mod oficial pentru clienti, asa ca vom mai avea de asteptat pentru asta.