DACIA Logan 2022: Problema Majora cu Lansarea Noii Masini

dacia logan 2022 semiconductori

DACIA Logan 2022 este un nou model de masina care este asteptat pentru lansare de catre foarte multi clienti ai grupului romanesc, si vorbim despre un model care deja este testat pe drumurile publice din anumite tari. V-am prezentat inclusiv poze cu DACIA Logan 2022, combinatia dintre MCV si Lodgy, ea fiind pregatita pentru lansare anul viitor, dar prezentarea oficiala a acestui model urmeaza sa aiba loc in tomana acestui an, dupa cum v-am spus.

DACIA Logan 2022 este in lucru de ceva vreme, cei de la DACIA incercand sa inlocuiasca atat modelul MCV< cat si cel Lodgy cu aceasta noua versiune, insa din pacate planurile lor sunt date peste cap de pandemia de Coronavirus. Mai exact, cei de la DACIA au anuntat inca o oprire de 8 zile a fabricii de la Mioveni din cauza lipsei semiconductorilor pentru componente, iar asta va afecta inclusiv dezvoltarea si lansarea DACIA Logan 2022, chiar daca e anul viitor.

DACIA Logan 2022: Problema Majora cu Lansarea Noii Masini

DACIA Logan 2022 va trebui sa fie testata pentru lansare inainte ca aceasta sa inceapa, iar componentele pentru ea vor trebui sa fie produse in avans, dar lucrurile nu prea sugereaza ca asta se va intampla. Problema lipsei de semiconductori a dus la multiple opriri ale productiei fabricilor din grupul Renault, insa acesta nu e singurul care a fost nevoit sa recurga la asemenea masuri, iar in cazul DACIA Logan 2022 cel mai probabil se va intampla acelasi lucru.

DACIA Logan 2022 nu va fi nici singurul model care va fi afectat de aceasta situatie, iar asta pentru ca modelul Spring este deja afectat de problema, clientii urmand a avea amanata pana in mai posibilitatea de a face comanda. E posibil ca DACIA Logan 2022 sa nu fie lansata chiar la inceputul anului viitor, ci undeva prin primavara, daca problemele cu semiconductorii vor continua, astfel ca e bine ca oamenii care sunt interesati de acest model sa stie ca vor avea mai mult de asteptat.

DACIA Logan 2022 va fi un model mai special de masina a celor de la DACIA, dedicata in principal pentru cei care si produc bani cu masinile, astfel ca nu toata lumea va fi neaparat interesata de ele.