DACIA Logan 2022: Decizia Neasteptata ce ar Surprinde Lumea

DACIA Logan 2022 deficit

DACIA Logan 2022 este urmatoarea masina importanta pe care DACIA o va lansa pentru clientii sai din toata lumea, iar dupa cum prea bine stiti deja, mai toate detaliile sale importante au fost dezvaluite deja pentru noi. Vorbim despre un model DACIA Logan 2022 care va fi lansat in cadrul salonului auto de la Munchen, care va avea loc la inceputul lunii urmatoare, iar asteptarile sunt foarte mari in ceea ce o priveste pentru ca va veni cu o premiera pentru DACIA.

DACIA Logan 2022, dupa cum prea bine stiti deja multumita numeroaselor zvonuri recente, va fi prima masina fabricata de catre DACIA care va avea si un sistem de propulsie hibrida, ceva ce putini credeau ca vor vedea. DACIA Logan 2022 va fi prima masina hibrida fabricata de catre DACIA, insa unele publicatii auto se asteapta ca masina sa fie lansata la ceva timp in urma modelului principal, iar asta din cauza penuriei de semiconductori la nivel global.

DACIA Logan 2022: Decizia Neasteptata ce ar Surprinde Lumea

DACIA Logan 2022 ar urma sa fie lansata initial in versiunile care functioneaza exclusiv pe combustibil, adica benzina si benzina + GPL, iar versiunea hibrida sa isi faca apritia ceva mai tarziu. Nu se stie daca DACIA va actiona in acest mod, si daca penuria de semiconductori este intr-adevar atat de serioasa incat sa tina aceasta versiune departe de sosele, dar nu e exclus sa fie alte probleme cu productia DACIA Logan 2022 din cauza acestor lipsuri.

DACIA Logan 2022 este o masina pentru care s-au format foarte multe asteptari, si care va veni cu foarte multe noutati, insa daca ele vor si indeplini acele asteptari, este greu de spus deocamdata. Cert este totusi faptul ca DACIA Logan 2022 va fi o masina foarte interesanta de care ar putea fi interesata si foarte multa lume, mai ales daca un alt model hibrid nuv a fi lansat prea curand de catre cei de la DACIA pentru clientii din toata lumea.

DACIA Logan 2022 va fi prezentata in mod oficial la inceputul lunii septembrie de catre cei de la DACIA, insa in reprezentante ar putea ajunge mai tarziu decat atat, adica undeva in prima parte a anului 2022.