DACIA Logan 2022: Decizia foarte IMPORTANTA pentru Masina

DACIA Logan 2022 ajutor

DACIA Logan 2022 este urmatoarea generatie de masina pe care DACIA vrea sa o puna la vanzare urmatoarele luni pentru clientii din toata lumea, masina fiind confirmata in mod oficial, dar asta nu e tot. Stiti deja ca saptamana trecuta angajatii DACIA de la Mioveni au protestat din cauza faptului ca productia Duster 2021 este mai dificila decat in cazul modelelor anterioare si ca au nevoie de ajutor suplimentar, iar decizia producatorului poate fi foarte benefica si pentru DACIA Logan 2021.

DACIA Logan 2022 va fi o masina mult mai complexa decat Duster 2021, ba chiar si decat modelul Logan 3, iar asta inseamna ca nu este exclus sa existe inclusiv noi probleme generate de productia sa. E posibil ca angajatii de la Mioveni sa reclame inclusiv probleme cu fabricarea DACIA Logan 2022 in versiunea hibrida daca ea va fi produsa acolo, iar asta pentru ca asamblarea unui asemenea model este mult mai complexa decat cea a unuia obisnuit.

DACIA Logan 2022: Decizia foarte IMPORTANTA Anuntata Oficial

DACIA Logan 2022 ar putea fi fabricata in versiunea hibrida in alte fabrici din cadrul grupului Renault, acolo unde sunt produse si modelele E-Tech ale Clio, de exemplu, iar asta pentru ca acolo exista si dotarile necesare fabricarii. Daca DACIA se tine de cuvant si le va oferi angajatilor ajutorul pe care il cer pentru a putea fabrica atat Duster 2021, cat si DACIA Logan 2022, in conditiile cele mai bune, atunci productia ar trebui sa decurga foarte usor.

DACIA Logan 2022 ar trebui sa fie prezentata oficial in toamna acestui an, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in prima parte a anului 2022, insa numai daca totul va decurge bine din punct de vedere al fabricarii. Desigur ca mai este si problema semiconductorilor care a afectat serios productia multor modele ale DACIA si Renault, fara a fi rezolvata pana in momentul de fata, desi exista speranta ca pana la finalul anului lucrurile sa se schimbe in bine.

DACIA Logan 2022 va fi o masina gandita pentru familiile mari, sau transportul de pasageri deoarece va avea 7 locuri, dar poate ca va fi oferita si intr-o versiune pentru transport de marfa.