DACIA Logan 2022: Anunt Oficial cu o Surpriza Pentru Masina

DACIA Logan 2022 scut

DACIA Logan 2022 este unul dintre cele doua noi modele de masini pe care cei de la DACIA vor sa le lanseze in cursul urmatoarelor luni pe pietele din intreaga lume, iar asteptarile sunt mari in legatura cu ea. Ieri am aflat despre un anunt oficial venit de la unul dintre designerii principali ai DACIA, el anuntand ca [entru Duster 2021 e asteptata implementarea unor schimbari pentru scuturi care vor fi facute dintr-un plastic colorat, nu vopsit, iar asta am putea vedea si in DACIA Logan 2022.

DACIA Logan 2022 va fi lansata pe piata dupa Duster 2021, astfel ca in acest moment se vorbeste despre faptul ca in acest model de masina ar urma sa fie implementata fix aceeasi modificare de catre DACIA. Practic, DACIA Logan 2022 ar putea avea scuturile de protectie pentru motor si, probabil, bara spate, facute dintr-un plastic fabricat dintr-o singura culoare, fara a fi vopsit in vreun fel de catre producator, aceasta fiind o foarte mare schimbare pentru masini.

DACIA Logan 2022: Anunt Oficial cu o Surpriza Pentru Masina

DACIA Logan 2022 ar putea beneficia, deci, de o componenta care ar fi mai usor si mai ieftin de produs de catre cei de la DACIA, dar care ar trebui sa fie mai “rezistenta” la zgarieturi, mai ales daca ne gandim unde e folosita. Aceasta rezistenta la zgarieturi ar veni din faptul ca plasticul are tot aceeasi culoare, inclusiv la interior, deci in cazul unei zgarieturi s-ar vedea tot aceeasi culoare, insa desigur ca trebie sa asteptam ca DACIA Logan 2022 sa fie prezentata oficial.

DACIA Logan 2022 a fost confirmata ca urmand a fi prezentata la inceputul lunii septembrie in cadrul salonului auto de la Munchen, insa masina este deja testata pe drumurile publice, deci am putea afla in avans despre aceasta schimbare. Avand in vedere ca DACIA vorbeste despre reducerea costurilor cu aceste scuturi de protectie din plastic colorat, nu e exclus ca ele sa fie folosite pentru DACIA Logan 2022 in ideea de a se economisi bani cu productia.

DACIA Logan 2022 ar putea intra in productie undeva pe la finalul anului viitor, nu se stie foarte clar cand, asa ca ramane sa vedem daca zvonurile se vor dovedi a fi reale, sau nu.