DACIA Logan 2022: Marea SCHIMBARE Adusa de catre Noua Masina

DACIA Logan 2022 masina

DACIA Logan 2022 va fi prezentata oficial peste doar cateva zile de catre cei de la DACIA, producatorul roman anuntand in mod oficial deja ca marea dezvaluire va avea loc in cadrul salonului auto de la Munchen. Desi multa lume vede masina ca un inlocuitor al vechiului Logan MCV, dar si al Lodgy, presa franceza prezinta DACIA Logan 2022 ca un model crossover, sau ca un SUV de mici dimensiuni, dar care va avea 7 locuri pentru pasagerii sai.

DACIA Logan 2022 a aparut deja in imagini spion in timp ce a fost testata atat in Romania, cat si in alte tari din Europa, deci putine necunoscute mai exista in legatura cu aceasta masina noua a producatorului. In aceste imagini, DACIA Logan 2022 nu arata ca un SUV, chiar daca unii o includ in aceasta categorie, ci mai mult ca un Logan MCV mai inalt si mai spatios, adica exact ceea este Lodgy, daor ca ar trebui sa vedem o combinatie dintre ele.

DACIA Logan 2022: Marea SCHIMBARE Adusa de catre Noua Masina

DACIA Logan 2022 va inlocui vechiul Logan MCV, care era departe de SUV, dar Lodgy e un crossover si se pare ca noua masina seamana mai mult cu cea din urma decat cu prima, desi e o combinatie intre ele. Toate imaginile care au aparut pana acum pentru DACIA Logan 2022 ne-au aratat ca nu va fi un SUV si ca va semana intra-adevar cu Logdy, insa ceea ce va lua de la modelul MCV ramane de vazut pentru ca nu ne-au fost prezentate prea multe indicii cu privire la aceste schimbari.

DACIA Logan 2022 ar urma sa fie prezentata la inceputul lunii viitoare in cadrul salonului auto de la Munchen, insa deocamdata nu se stie foarte clar cand ar urma sa fie pusa in vanzare pentru clienti. Avand in vedere strategiile recente ale DACIA, nu e exclus ca DACIA Logan 2022 sa isi faca aparitia in reprezentante undeva pe la inceputul anului viitor, mai ales ca Duster 2021 va fi adusa in reprezentate chiar luna viitoare si are nevoie de timp pentru a genera vanzari.

DACIA Logan 2022 nu va fi o masina ieftina, unii spunand ca ea ar urma sa aiba preturi de pornire mai apropiate de 20.000 de euro decat de 15.000, astfel ca se va adresa unui segment mai redus de potentiali clienti DACIA.