DACIA Logan 2022: SECRETUL Schimbarii Uriase a Noului Model

DACIA Logan 2022 economie

DACIA Logan 2022 este cea mai importanta masina care va fi lansata anul acesta de catre producatorul roman DACIA, iar asta pentru ca aduce una dintre cele mai mari schimbari din ultimii ani. Vorbim despre faptul ca DACIA Logan 2022 va avea o transmisie hibrida integrata de catre cei de la DACIA, una care ar trebui sa aduca economie de carburant si aici sta marele secret al masinii la care producatorul roman lucreaza deja de destul de multa vreme.

DACIA Logan 2022 nu are inca toate secretele dezvaluite, acest lucru urmand a se intampla la inceputul lunii viitoare, insa acesta este cel mai mare dintre toate si deja stim cateva lucruri despre el. DACIA Logan 2022 va folosi aceeasi tehnologie hibrida din modelele Renault E-Tech, desigur usor “usurata” de functii pentru a fi mai ieftina, dar la baza e tot ceea ce este folosit si in masinile producatorului francez, care detine grupul DACIA de ani de zile.

DACIA Logan 2022: SECRETUL Schimbarii Uriase a Noului Model

DACIA Logan 2022 economie combustibil

DACIA Logan 2022 ar trebui sa le ofere clientilor economii destul de mari in ceea ce priveste consumul de carburant, iar asta pentru ca motorul electric ar trebui sa poata fi folosit cel putin pentru rularea la viteza mica. Nu se stie daca el va putea fi folosit si la plecarea de pe loc si la rulare pana la o anumita viteza de deplasare, dar chiar si asa, ar trebui sa aduca totusi economii in ceea ce priveste consumul de carburant al DACIA Logan 2022 in comparatie cu alte modele.

DACIA Logan 2022 ar putea beneficia de reduceri procentuale mari ale consumului de carburant in comparatie cu masinile care au motoare bazate doar pe combustibil, excluzand GPL. DACIA spune ca motoarele cu GPL ale masinilor sale genereaza un consum cu 40% mai redus fata de cele doar pe benzina sau diesel, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de economii va putea oferi DACIA Logan 2022 pentru clientii care o vor cumpara de anul viitor.

DACIA Logan 2022 va fi lansata luna viitoare in Munchen, insa vanzarile vor incepe abia in cursul anului 2022, sau cel putin acesta este planul celor de la DACIA in baza a ceea ce am aflat pana in momentul de fata.