DACIA Logan 2022: Vesti EXCELENTE pentru Noul Model Special

DACIA Logan 2022 revenire

DACIA Logan 2022 este urmatorul model de masina pe care DACIA vrea sa il prezinte pentru clientii din toata lumea, el fiind deja in proces de finalizare a specificatiilor pentru productie, lansarea fiind deasemenea programata. DACIA Logan 2022 ar trebui sa isi faca aparitia in cadrul unui salon auto care va avea loc in septembrie la Munchen, iar dupa aceea ar putea incepe si productia pentru noul model de masina, dar lansarea in reprezentante ar putea avea loc abia in 2022.

DACIA Logan 2022 are totusi parte de vesti excelente in aceasta perioada, ele venind dupa o foarte lunga serie de informatii care aratau ce probleme mari exista cu lansarea acestei masini. Se pare ca problemele cu penuria de semiconductori pentru masini este pe cale sa dispara, astfel ca DACIA Logan 2022 ar putea avea parte de o lansare cu toate dotarile disponibile de la bun inceput, nu asa cum se intampla cu unele modele Renault vandute fara anumite dotari.

DACIA Logan 2022: Vesti EXCELENTE pentru Noul Model Special

DACIA Logan 2022 a fost in centrul unor informatii care spuneau ca ar putea exista probleme cu productia sa din cauza penuriei de semiconductori, insa iata ca lucrurile stau totusi mai bine decat se astepta lumea. DACIA Logan 2022 ar urma sa fie produsa in cadrul grupului Renault, care foloseste semiconductori cumparati in principal de la companii din Taiwan, iar cum ele nu fac fata cererii, chinezii incep sa-i produca, iar asa penuria urmeaza sa dispara.

DACIA Logan 2022 este un monovolum care va fi capabil sa transporte pana la 7 persoane pe locurile din interior, dar nu e exclus sa existe si o versiune care ar putea permite transportul de marva. DACIA Logan 2022 ar trebui sa fie un inlocuitor pentru vechea versiune MCV si cea Lodgy de acum, majoritatea noutatilor sale fiind dezvaluite deja, inclusiv cele privind versiunea hibrida la care DACIA a lucrat de multa vreme pentru aceasta lansare.

DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie si mai scumpa decat cele doua modele despre care v-am vorbit mai sus, in special in versiunea cu propulsie hibrida, astfel ca ramane de vazut ce vom mai afla.