Fortnite: Cand va fi Lansat noul Skin Special pentru Neymar

Fortnite Neymar

Fortnite va avea un skin special cu binecunoscutul jucator de fotbal Neymar, cei de la Epic Games avand in pregatire de ceva vreme aceasta surpriza foarte interesanta pentru jucatorii din intreaga lume, iar acum aflam si cand anume ar trebui sa-l vedem.

Fortnite intentioneaza sa lanseze noul skin cu Neymar Jr. undeva pe final de luna aprilie, in apropierea zilei de 28, conform unui cunoscut leaker de informatii cu privire la jocul celor de la Epic Games, si exista multa lume care il asteapta cu nerabdare.

Fortnite va include acest skin cu Neymar intr-un Battle Pass, si se apre ca va trebui sa parcurgeti o provocare pentru a il primi, insa dupa aceea veti fi unul dintre cei care va putea juca in sesiuni ca si Neymar, ceva ce unii dintre jucatori asteapta de ceva vreme.

Fortnite a inclus multe skin-uri noi ca parte a sezonului 6 al jocului, si vorbim despre surprize foarte interesante care au fost gandite de catre Epic Games pentru toata lumea, unele dintre ele fiind deja lansate, altele urmand a veni in perioada urmatoare.

Fortnite a lansat chiar zilele trecute un skin nou, Stonks Man, si desigur ca mai exista destule surprize care vor fi oferite pentru toata lumea, dar ele sunt programate pentru a fi lansate progresiv in cursul urmatoarelor saptamani de catre Epic Games.