Carrefour: Ce Ofera Exclusiv pentru Clientii din Toata Romania

Carrefour exclusivitate

Carrefour are un anunt foarte important pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere in mod exclusiv ceva de care oricare pot profita chiar in acest moment. Mai exact, aplicatia pe care Carrefour o ofera pentru telefoane iPhone si Android le permite clientilor sa se bucure de o serie de beneficii exclusive care in mod normal nu ar fi disponibile daca ei nu ar avea instalata aplicatia, si nu ar avea un cont creat pentru folosirea ei acum.

Carrefour ofera pe website-ul sau toate detaliile necesare pentru clientii care vor sa profite de aceste beneficii exclusive, si vorbim despre vouchere spceiale care pot fi folosite pentru anumite tipuri de produse. Mai exact, cei de la Carrefour ii anunta pe clienti ca in baza cumparaturilor pe care le fac in magazine primesc puncte pe care le pot transforma in vouchere de cumparaturi, pentru transport gratuit, sau game exclusive de produse.

Carrefour: Ce le Ofera Exclusiv pentru Clientii din Romania

Carrefour exclusivitate voucher

Carrefour nu spune in avans care sunt acele game exclusive de produse pentru care putem genera vouchere in momentul de fata in baza punctelor pe care le primim, insa probabil ca este vorba despre unele nu foarte ieftine. Cei de la Carrefour au in aplicatia lor toate detaliile necesare pentru a afla exact ceea ce putem primi in baza punctelor adunate, asa ca acolo puteti vedea si care sunt gamele exclusive de produse pentru care puteti genera vouchere.

Carrefour le permite clientilor sai sa genereze vouchere care pot fi folosite fie in cadrul magazinelor fizice, fie in cadrul magazinului online, astfel ca in functie de ceea ce doriti sa faceti, le puteti utiliza la cumparaturi. Ideile celor de la Carrefour vis-a-vis de acest mod de fidelizare a clientilor sunt interesante, si ne arata ca incearca sa le ofere clientilor din toata tara motive sa vina in locatiile sale, lanturile de hypermarket-uri concurente avand oferte similare.

Carrefour are mai multe detalii despre toate aceste promotii chiar pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a vedea exact ceea ce puteti cumpara, si cum puteti folosi punctele pe care le generati.