Fortnite: Actualizare Importanta Lansata Azi de Epic Games

Fortnite durata

Fortnite va avea astazi parte de o actualizare foarte importanta care vizeaza jucatorii din intreaga lume, aceasta urmand a fi disponibila undeva pe dupa-amiaza, pentru ca procesul de lansare va dura mai mult decat de obicei, conform celor de la Epic Games.

Fortnite urmeaza sa aiba noua versiune implementata ceva mai greu decat cele dinaintea sa, ori cel putin asta spune compania Epic Games, care spune ca implementarea patch-ului in servere va incepe mai devreme decat de obicei, si va dura mai mult.

Fortnite va lansa noul patch la cateva ore dupa ce va incepe sa implementeze modificarile in cadrul serverelor sale pentru jucatori, astfel ca il veti putea descarca inainte ca totul sa se termine, ceea ce desigur ca este o veste extrem de buna pentru noi.

Fortnite este un titlu foarte important, iar modificarile pe care compania Epic Games le va implementa pentru toata lumea vor deveni disponibile in totalitate dupa ce schimbarile sale in servere vor fi finalizate, dar asta ar trebui sa se intample doar undeva spre dupa-amiaza.

Fortnite este jucat de catre sute de milioane de oameni din intreaga lume, iar noutatile sale sunt asteptate cu sufletul la gura de catre foarte multi dintre ei, astfel ca tot ceea ce a pregatit Epic Games urmeaza sa bucure foarte multe persoane.