Carrefour: Oficial, Surpriza in Magazinele din Toata Tara

Carrefour teste

Carrefour este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, cu milioane peste milioane de romani care ajung in fiecare luna sa-i cumpere produsele de la rafturi. Popularitatea magazinelor Carrefour este foarte mare si pentru ca exista cate ceva pentru fiecare in locatiile sale, iar printre toate produsele care sunt acum puse la vanzare exista inclusiv teste rapide antigen pentru a vedea daca sunteti infectati cu noul Coronavirus.

Carrefour nu se rezuma doar la atat, pentru ca are la vanzare inclusiv teste pentru detectarea anticorpilor pentru Coronavirus, alt tip de produs popular din moment ce tot mai multa lume se vaccineaza. Daca vreti sa vedeti inclusiv daca e posibil sa aveti gripa, atunci cei de la Carrefour au acum teste inclusiv pentru asa ceva, astfel ca daca testele pentru Coronavirus ies negative, puteti sa incercati sa va testati inclusiv pentru a vedea daca sunteti infectati cu virusul gripal.

Carrefour: Oficial, Surpriza in Magazinele din Toata Tara

Carrefour teste coronavirus

Carrefour ii ajuta pe romani sa cumpere mai usor teste rapide antigen pentru a vedea daca sunt infectati cu Coronavirus, sau daca au anticorpi, acestea devenind surprinzator de populare in ultimele luni. In mod normal testele de acest gen s-ar vinde in farmacii, insa avand in vedere interesul mare pentru achizitionarea lor, cei de la Carrefour s-au gandit ca n-ar strica sa vanda inclusiv produse de acest gen separat de masti si dezinfectanti, care sunt de luni de zile in locatiile sale.

Carrefour e cam singurul mare lant de hypermarket-uri din Romania care are la vanzare teste de acest gen pentru romanii interesati sa cumpere cate unul printre fructele si legumele obisnuite. Avand in vedere ca la Carrefour au ajuns produse de acest gen, nu este exclus ca inclusiv la alte lanturi mari de hypermarket-uri sa vedem deasemenea produse similare puse la vanzare pentru ca romanii sa poata intra mai usor in posesia lor, fara a merge in farmacii.

Carrefour are in momentul de fata inclusiv pret promotional pentru aceste produse, asa ca le puteti cumpara si mai ieftin decat in mod obisnuit, ceea ce e o veste foarte buna daca aveti nevoie de ele.