Valeriu Gheorghita: Programare pentru Vaccinare in Primarii si alte Institutii

Valeriu Gheorghita programare vaccinare primarie institutii

Valeriu Gheorghita a anuntat in mod oficial faptul ca programarea pentru vaccinare va putea fi facuta de catre romani inclusiv in unele primarii din tara, sau in alte institutii importante, astfel incat nu va fi nevoie de programare online, sau la telefon.

Valeriu Gheorghita spune ca aceasta idee are menirea de a facilita programarea oamenilor care traiesc in mediul rural, si care in mare parte nu au acces la platforma online de vaccinare, si nu vor sa sune la numarul de telefon national pentru a face asta.

“De asemenea, pentru mediul rural în mod deosebit, dar nu numai, dorim să creăm acele oficii de programare, adică în multe dintre instituţiile statului care sunt foarte accesate, primării, alte tipuri de instituţii, să existe un ghişeu în care să se poată face programări la vaccinare.

Aş face chiar un apel către toţi cei care doresc să susţină campania de vaccinare să ajute persoanele care doresc să se vaccineze în această etapă de programare. Şi suplimentar, tot pentru mediul rural, ne dorim să existe posibilitatea de programare directă, adică fie dedicăm un interval orar în a doua parte a zilei în care oamenii se pot prezenta direct la vaccinare, în mod deosebit, persoanele, de pildă, peste 60 de ani.”