DACIA Logan 2022: Premiera si o Schimbare ce poate Dezamagi

DACIA Logan 2022 scumpire

DACIA Logan 2022, urmatorul model important de SUV la care lucreaza compania DACIA urmeaza sa fie lansat de catre compania DACIA pentru clientii din intreaga lume, iar prezentarea sa se apropie serios. Mai exact, conform celor mai recente informatii, se pare ca DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie prezentata in mod oficial undeva in toamna acestui an, fara ca o data clara sa fie dezvaluita pana in momentul de fata, dar presa din Franta e convinsa ca vom vedea masina prin septembrie.

DACIA Logan 2022 va fi o combinatie intre Lodgy si MCV, o masina care va fi capabila sa transporte pana la 7 pasageri, si care ar trebui sa poata fi folosita inclusiv ca autoutilitara pentru transportul de marfa. Am vazut deja DACIA Logan 2022 testata pe drumurile publice si stim ca va veni cu multe dintre noutatile care au fost dezvaluite pentru DACIA Logan 3, insa va veni si cu ceva special care nu a existat pentru acel model, dar care e foarte important.

DACIA Logan 2022: Premiera si o Schimbare ce poate Dezamagi

DACIA Logan 2022 va fi lansata si intr-o versiune hibrid, iar asta ne aduce in premiera tehnologii care la DACIA n-au mai existat, insa vom vorbi si despre preturi mult mai mari pentru aceste modele. Mai exact, e foarte posibil ca versiunea hibrida a DACIA Logan 2022 sa fie cu cateva mii de euro mai scumpa decat modelele care au doar motoare cu combustie interna, iar asta pentru ca implementarea tehnologiilor de acest gen nu este chiar atat de ieftina.

DACIA Logan 2022 in versiunea hibrida ar putea fi mai scumpa si de 20.000 de euro, dar totul depinde de configuratiile alese de catre clienti, mai ales ca modelul cel mai scump al Lodgy incepe de la 17.500 de euro. Cu adaugarea tehnologiei hibride, si a celorlalte schimbari pentru DACIA Logan 2022, nu e greu de crezut ca modelul de top, cu toate aceste noutati, poate ajunge sa coste si peste 20.000, deci e bine sa va asteptati inclusiv la acest lucru.

DACIA Logan 2022 ar putea avea tehnologia hibrida oferita doar intr-un singur model, de top, asa cum si cutia CVT din Logan 3 e oferita doar pentru o singura versiune, cea mai scumpa dintre toate.