Auchan: Cataloagele Speciale cu Surprize pentru Toti Romanii

Auchan cataloage

Auchan a anuntat in mod oficial o serie de surprize grozave pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre noi cataloage speciale cu oferte disponibile atat in magazinul online, cat si in cele fizice. Cei de la Auchan au impartit ofertele speciale intr-un catalog pentru MyClub, si un alt catalog pentru oricare dintre clienti, fie ca au un card pentru aceasta platforma, sau nu, deci exista cate ceva pentru fiecare dintre clientii care ajung in magazine.

Auchan are in catalogul pentru MyClub oferte speciale care le aduc tuturor clientilor si puncte in conturile pe care le au in platforma, deci orice achizitie vine si cu beneficii. Puteti vedea in imaginea de mai jos care sunt beneficiile de care pot profita oricare dintre clientii MyClub care fie se uita dupa reduceri in magazinul online al Auchan, fie decid sa mearga in oricare dintre magazinele fizice din toata tara, ofertele fiind desigur limitate in baza stocurilor.

Auchan cataloage myclubAuchan cataloage myclub

Auchan: Cataloagele Speciale cu Surprize pentru Toti Romanii

Auchan are si un catalog principal de oferte care contine reduceri pentru orice clienti care ajung in magazine, sau vor sa-si faca cumparaturile online, indiferent daca au card MyClub, sau nu. Aici vorbim despre eliminarea tuturor restrictiilor care se aplica pentru catalogul de mai sus, astfel ca de aceste promotii poti profita indiferent daca esti interesat sa obtii ceva suplimentar prin MyClub, sau nu, asa ca merita sa te uiti si la aceste surprize.

Auchan cataloage standard

Auchan a pregatit deasemenea cateva noutati pentru cei care asteapta cu mare interes inceputul Campionatului European de Fotbal, EURO 2020 urmand a avea debutul pe 11 iunie. In magazinele Auchan din toata tara exista acum produse dedicate pentru acest eveniment, asa ca aveti ce sa gasiti inclusiv acolo daca sunteti interesati de ceva care sa va ajute sa marcati asa cum trebuie cea mai importanta competitie de fotbal din Europa.

Auchan va mai anunta cu siguranta si alte surprize in urmatoarele saptamani, asa ca trebuie doar sa fiti atenti si sa vedeti ce anume va mai fi dezvaluit in mod oficial pentru noi.