iPhone 13: Culoarea Noua si o Schimbare Importanta (VIDEO)

iPhone 13 are parte de cateva noutati in legatura cu lansarea care este pregatita de catre compania Apple in momentul de fata, si vorbim despre surprize destul de interesante, dar care intra in ton cu ceea ce aflam in mod obisnuit despre telefoanele noi.

iPhone 13 ar urma sa fie lansat intr-o culoare noua, mult mai intunecata decat oricare dintre cele existente, probabil mai apropiata de acel jet black oferit la un moment dat cu modelele anterioare, insa deocamdata aceasta informatie este oferita doar cu titlu de zvon.

iPhone 13 va fi lansat cu o culoare noua pentru carcasa deoarece aceasta a devenit o traditie pentru compania Apple, care anual adauga cel putin o culoare noua pentru modelele de telefoane pe care le vinde, renuntand la unele dintre cele oferite anterior.

iPhone 13 ar urma deasemenea sa aiba si o camera net superioara celei oferite in modelele anterioare, dar aici vorbim doar despre versiunile Pro, cele mai scumpe, si cele in care asemenea upgrade-uri au un rost din cauza pretului de vanzar emai mare.

iPhone 13 ar urma sa necesite o componenta noua pentru camera care ar urma sa fie produsa doar pentru Apple in cantitati mult mai mari decat pentru intreaga piata de telefoane Android, si asta din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA impotriva companiei Huawei.

iPhone 13 ar putea fi prezentat in toamna acestui an de catre compania Apple, probabil undeva prin septembrie, dar deocamdata nu a fost avansata vreo posibila data la care ar urma sa aiba loc dezvaluirea oficiala pentru noul dispozitiv.