DACIA Duster: Noul Model Special Anuntat Oficial in Romania

DACIA Duster instalatie

DACIA Duster este unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri care sunt vandute in momentul de fata in Romania pentru toata lumea, iar cei de la DACIA au anuntat oficial lansarea unui alt model nou. Mai exact, DACIA Duster este disponibil intr-o versiune Blueline ECO-G 100, conform celor de la DACIA, care au anuntat chiar saptamana aceasta noua versiune de masina care poate fi cumparata de catre oricine este interesat de ea.

DACIA Duster este vandut de catre cei de la DACIA in aceasta noua versiune speciala care vine echipata din fabrica cu un motor care functioneaza inclusiv pe GPL, dar asta nu e o noutate. Cei de la DACIA au de ceva vreme motoare duale cu benzila si GPL pe masini, insa modelul DACIA Duster pe care il vedem anuntat acum e unul care este vandut in serie limitata de catre producatorul roman, deci aveti o perioada limitata de timp pentru a-l cumpara.

DACIA Duster: Noul Model Special Anuntat Oficial in Romania

DACIA Duster spune ca ofera inclusiv un program buy-back pentru cei care au masini vechi, bune de Rabla, oferind 600 de euro reducere suplimentara la achizitia acestui nou model special de SUV. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata acest DACIA Duster in versiune speciala, si nu este vorba despre acel model nou pe care foarte multa lume il asteapta cu schimbari de design de la DACIA, acela fiind pregatit pentru a fi lansat tot luna aceasta.

DACIA Duster are nevoie de ceva vreme de un upgrade major iar pe data de 24 iunie ar trebui sa fie dezvaluita versiunea facelift la care cei de la DACIA lucreaza de ceva vreme deja. E interesant cum DACIA a anuntat acest model inainte de a prezenta versiunea facelift a DACIA Duster, dar probabil ca cei de acolo stiu mai bine ce fac, mai ales daca sunt obligati sa amane iar lansarea acelui model din cauza problemelor de disponibilitate cu semiconductorii.

DACIA Duster in versiunea aceasta speciala poate fi cumparata de catre Romani chiar de acum, si puteti face o cerere pentru o oferta personalizata direct pe website-ul producatorului auto.