Auchan: Surpriza pentru Toti Romanii, ce mai Ofera GRATUIT

Auchan rulota

Auchan a facut un anunt surpriza pentru clientii din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum, iar asta pentru ca se ofera cea ce nu e de obicei disponibil de la un hypermarket. Mai exact, cei de la Auchanr au decis ca pentru Turul Romaniei la ciclism sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga un voucher pentru o calatorie cu rulota, dar si vouchere pentru motorina, totul daca aleg sa respecte regulamentul concursului.

Auchan surprinde complet cu aceasta decizie care vine ca o veste excelenta pentru romanii din toata tara, iar daca te numeri printre cei carora le place sa se bucure de ceea ce ofera lantul de hypermarket-uri, ar trebui sa participi la tot. Auchan spune ca acest concurs este deschis pentru toti clientii care decid sa faca in urmatoarea perioada cumparaturi din hypermarket-urile sale folosind cardurile MyClub, iar daca te numeri printre ei, n-ar trebui sa ratezi ocazia.

Auchan: Surpriza pentru Toti Romanii, ce mai Ofera GRATUIT

Auchan nu le cere clientilor sai sa faca mare lucru pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile pe care le ofera in momentul de fata, dar e nevoie sa ai un card MyClub. Cardurile MyClub ale celor de la Auchan pot fi facute in oricare dintre hypermarket-urile sale, sau online, iar pentru ele exista inclusiv o aplicatie dedicata iPhone si Android prin care poti administra toate punctele pe care le-ai dunat din cumparaturi, dar te si poti inscrie la aceasta promotie.

Auchan spune ca inscrierea nu se face in mod automat in momentul in care clientii fac cumparaturi folosind cardul MyClub, deci trebuie sa completati un formular online pentru a fi inscrisi in aceasta promotie. Acest formular se afla pe website-ul celor de la Auchan in momentul de fata, astfel ca acolo trebuie sa intrati si sa introduceti toate datele care va sunt cerute pentru a beneficia de inscrierea in promotie, asa ca nu trebuie sa uitati acest pas.

Auchan desfasoara promotia pana in ziua de 10 august, iar castigatorii vor fi alesi dupa acea data, asa ca mai este destul timp la dispozitie pentru a avea posibilitatea de a castiga oricare dintre premii.