Valeriu Gheorghita: Romanii Avertizati Serios in Plin Val 4

Valeriu Gheorghita Romanii Avertizati Serios Val 4

Valeriu Gheorghita transmite un avertisment extrem de serios pentru toti romanii in timp ce valul 4 continua sa se raspandeasca in toata tara cu mare repeziciune, coordonatorul campaniei de vaccinare spunandu-le oamenilor sa fie atenti si sa respecte masurile de preventie la mare, munte, etc.

Valeriu Gheorghita este prezent la Vama Veche in acest weekend pentru a vaccina romanii dornici si a afirmat ca nu se respecta masurile de preventie, ceea ce ar putea intensifica transmiterea comunitara a Coronavirus in randul romanilor in plin val 4 de infectari.

“Se extinde foarte uşor acolo unde numărul de persoane este foarte mare, unde nu se respectă măsurile de prevenţie, unde aglomeraţia este la ea acasă. Litoralul este o zonă în care oamenii stau unii lângă alţii şi nu se respectă măsurile de prevenţie, este o realitate, este evident acest lucru şi tocmai de aceea atragem atenţia să fim vigilenţi pentru a preveni eventualele îmbolnăviri din perioada următoare.

E perioada de concedii, toată lumea a aşteptat această etapă de relaxare. Este foarte bine ca oamenii să se bucure, să îşi încarce bateriile, însă trebuie să nu uităm că pandemia nu a trecut din păcate. Cred că avem maturitatea necesară încât să înţelegem că lucrurile nu pot evolua într-o direcţie bună fără să ne implicăm cu toţii în acest sens, tocmai de aceea atragem atenţia asupra respectării măsurilor de prevenţie şi asupra vaccinării.”