iPhone 13: Schimbarile Mari Dorite de Multi dintre Fanii Apple

iPhone 13 surprize

iPhone 13 este pregatit in momentul de fata de lansare de catre compania Apple, milioane de fani din intreaga lume asteptand prezentarea noilor modele, iar in aproximativ o luna ar trebui sa aflam totul despre noile modele de telefoane ale companiei americane.

iPhone 13 va avea implementate de catre compania Apple multe noutati extrem de interesante, printre ele numarandu-se inclusiv un ecran cu rata de refresh de 120 Hz, dar care are si tehnologia Always On, sau cel putin asta ne spun o varietate de zvonuri.

iPhone 13 a fost in centrul unui sondaj de opinie facut recent de catre o companie din SUA, ea dorind sa afle cam cata lume e interesata de noile telefoane si care sunt schimbarile cele mai asteptate, iar ecranul ProMotion cu rata de refresh de 120 Hz e in top.

iPhone 13 ar urma sa aiba in sfarsit implementata aceasta tehnologie dupa ani de zile in care compania Apple a refuzat cu indarjire sa le ofere clientilor aceasta schimbare majora, dar acum lucrurile ar trebui sa fie diferite, intr-un final, ceea ce va bucura multa lume.

iPhone 13 surprize noutati

iPhone 13 are si functia Always On votata ca fiind printre cele mai asteptate si dorite de catre consumatori, iar intentia de achizitie in randul fanilor Apple este anul acesta usor mai mare decat era in 2020, cand un studiu similar a fost facut in SUA.