Telekom Romania: Vestea Oficiala, ce Ofera GRATUIT in August

Telekom Romania avantaj

Telekom Romania are o noua veste oficiala care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara, una care reprezinta o surpriza grozava pentru ca ofera gratuit ceva de care foarte multi dintre ei se pot bucura. Mai exact, cei de la Telekom Romania au decis sa le readuca aminte clientilor din tara faptul ca in cursul lunii august inca mai pot participa la tombola cu premii pe care o desfasoara grupul de telecomunicatii si exista multe promotii grozave pe care nu ar trebui sa le ratam.

Telekom Romania spune ca doar in cursul lunii august sunt disponibile aceste gratuitati, dupa care in mod normal promotia ar trebui sa se incheie, astfel ca mai aveti ceva timp la dispozitie pentru a profita de tot. Puteti vedea mai jos ca Telekom Romania le ofera clientilor posibilitatea de a castiga laptop-uri ASUS VivoBook, telefoane Samsung GALAXY S21, tablete Samsung GALAXY Tab A7, smartwatch-uri GALAXY Watch Active, dar nu doar atat.

Telekom Romania: Vestea Oficiala, ce Ofera GRATUIT in August

Telekom Romania ofera aceste premii pentru diverse actiuni de administrare a abonamentelor si cartelelor prepay pe care clientii le intreprind prin intermediul aplicatiei sale pentru telefoanele iPhone si Android. Premiile sunt diferite in functie de timpul de actiune pe care clientii Telekom Romania o intreprind in cadrul aplicatiei MyAccount, iar tot acolo sunt explicate atat conditiile de participare, cat si premiile care sunt oferite chiar acum.

Telekom Romania desfasoara aceasta campanie de ceva vreme in Romania, astfel ca multi dintre clienti probabil stiu de ea, insa daca nu ati participat pana acum pentru a incerca sa castigati premiile, poate ca ar trebui sa o faceti. Ofertele speciale pe care cei de la Telekom Romania le prezinta acum sunt unele dintre cele mai bune de care oricine poate sa se bucure in Romania, deci nu aveti motive reale sa nu incrcati sa castigati ce va ofera.

Telekom Romania mai desfasoara aceasta campanie pana la finalul acestei luni, dupa care ea va disparea in totalitate, asa ca daca nu profitati de tot, s-ar putea sa regretati ce se intampla.