DACIA Logan 2022: Anuntul OFICIAL privind Masina Speciala

DACIA Logan 2022 oficializare

DACIA Logan 2022 este urmatorul model de masina pe care DACIA il va lansa pentru clientii din intreaga lume, el fiind confirmat in mod oficial de catre producatorul roman pentru toti cei care il asteptau. Zilele trecute cei de la DACIA au confirmat in mod oficial faptul ca DACIA Logan 2022 va fi lansat in toamna acestui an in cadrul salonului auto de la Munchen, astfel ca zvonurile din ultimele luni n-au gresit in ceea ce priveste aparitia masinii, desi nu stiam clar cand se va intampla asta.

DACIA Logan 2022 este prezentata de catre cei de la DACIA ca o masina de familie cu 7 locuri, deci va fi un inlocuitor pentru MCV, care era vandut si intr-o versiune cu 7 locuri pentru cei interesati de asa ceva. DACIA Logan 2022 era zvonita a fi o combinatie intre MCV si Lodgy, iar in baza informatiilor de pana acum se pare ca zvonurile se vor adeveri si transportul de persoane nu ar trebui sa fie totusi singura utilitate a acestui nou model anuntat oficial.

DACIA Logan 2022: Anuntul OFICIAL privind Masina Speciala

DACIA Logan 2022 oficializare lansare

DACIA Logan 2022 este prezentata de catre DACIA ca o masina polivalenta, adica se da de inteles ca ar trebui sa fie oferita si o versiune speciala pentru transportul de marfa. Indiferent de situatie, DACIA Logan 2022 urmeaz asa fie lansata exclusiv online in data de 3 septembrie, urmand ca din 6 septembrie sa poata fi vazuta si in cadrul salonului auto de la Munchen, ceea ce vine ca o veste grozava pentru toti cei interesati de noul model de masina.

DACIA Logan 2022 ar trebui sa fie lansata in 2022 de catre cei de la DACIA, iar asta pentru ca in septembrie este asteptata inceperea vanzarilor pentru Duster 2021, deci e cam imposibil sa fie lansata si aceasta noua masina. Avand in vedere ca Duster 2021 a fost prezentata in iunie si in reprezentante va ajunge in septembrie, ne putem astepta ca DACIA Logan 2022 sa fie prezentata acum, iar in reprezentante sa ajunga prin decembrie, ianuarie, sau februarie.

DACIA Logan 2022 nu va fi o masina ieftina, preturile estimate fiind de peste 10.000 – 12.000 de euro, cel putin, pentru nou model, dar s-ar putea sa coste aproape de 20.000 in versiunea hibrida.