Android 13: Extrem de IMPORTANTA Schimbare pentru Toate Telefoanele

Android 13 Extrem IMPORTANTA Schimbare Toate Telefoanele

Android 13 este urmatoarea versiune a sistemului de operare pentru miliarde de telefoane, tablete, si alte tipuri de dispozitive din intreaga lume, iar conform unor informatii recente cu privire la schimbari, una majora e facuta. Vorbim despre o schimbare care are legatura cu modul in care Android 13 afiseaza aplicatiile pe care le-am folosit recent, si care au ramas deschise in fundal, ele fiind afisate intr-o interfata impreuna cu o captura de ecran a celei mai recente sectiuni.

Android 13 urmeaza sa introduca o schimbare extrem de importanta care le va permite dezvoltatorilor de aplicatii sa impiedice realizarea unei capturi de ecran pentru afisarea aplicatiilor in meniul celor ramase deschise in fundal. Acum daca va intrebati de ce este foarte importanta aceasta modificare, ei bine in baza ei, nimeni nu va mai putea vedea ceea ce am facut noi ultima oara intr-o aplicatie inainte ca aceasta sa fie inchisa si lasata deschisa in fundal.

Android 13: Extrem de IMPORTANTA Schimbare pentru Toate Telefoanele

Android 13 va impiedica astfel persoanele curioase sa se uite la ceea ce faceau oamenii in telefoane inainte de a-si inchide aplicatiile, dar mai important, sa vada informatii sensibile. Vorbim aici in principal despre aplicatii bancare, care ar putea fi afisate in meniul celor deschise in fundal cu informatii despre banii din conturi, sau diverse alte informatii despre carduri, dar Android 13 va schimba totul pentru a imbunatati nivelul de protejare a datelor noastre.

Android 13 va impiedica prin aceasta setare si afisarea de informatii din conversatii ale aplicatiilor de mesagerie, spre exemplu, care apareau ca o captura pe ecran in sectiunea aplicatiilor lasate deschise in fundal. Ideea este una extrem de buna, pentru ca asa Android 13 va rezolva una dintre foarte marile probleme de care multa lume s-a plans pana acum, iar totul va putea fi facut de catre dezvoltatori in momentul in care isi pregatesc aplicatiile de lansare.

Android 13 nu le va permite utilizatorilor sa faca o setare de acest gen pentru aplicatii, insa avand in vedere cat de personalizabil este sistemul de operare, nu ar fi greu de crezut ca se vor gasi patch-uri si pentru asta.