Android 13: Prima Surpriza a Google pentru Urmatorul Update

Android 13 prajitura

Android 13 este urmatoarea versiune a sistemului de operare pentru telefoane pe care compania Google vrea sa o lanseze pentru utilizatorii din intreaga lume, ea fiind deja in stadiile incipiente ale procesului de dezvoltare, astfel ca incep sa apara si primele detalii in legatura cu ea.

Android 13 are deja dezvaluita denumirea neoficiala pe care cei de la Google ar fi ales-o pentru urmatorul update, litera T de la tiramisu fiind folosita intern de catre angajatii companiei americane pentru a face referire la urmatoarea mare evolutie pentru software.

Android 13 are numele de cod neoficial dezvaluti de catre angajatii celor de la Google ca parte a comunicarilor interne pe care le fac in procesul de dezvoltare, astfel ca acum toata lumea poate sa afle despre ceea ce se intampla in legatura cu schimbarile majore.

Android 13 nu va avea denumirea tiramisu folosita de catre compania Google pentru identificare, astfel ca din acest punct de vedere nu trebuie sa existe asteptari, dar chiar si asa, e bine ca stim cum au decis angajatii companiei americane sa numeasca viitorul update major.

Android 13 este in proces de dezvoltare cu “intensitate” redusa in momentul de fata, dar este de asteptat ca lucrurile sa se schimbe dupa ce Android 12 va fi lansat oficial, iar atentia Google se va indrepta spre urmatoarea evolutie pentru sistemul de operare.