DACIA Duster 3: Vestile GROZAVE pentru Noua Masina Romaneasca

DACIA Duster 3 Vestile GROZAVE Noua Masina Romaneasca

DACIA Duster 3 este urmatorul model de masina romaneasca pe care DACIA se pregateste sa o lanseze pentru clienti din intreaga lume, noul SUV al producatorului de la Mioveni fiind inca in faza de dezvoltare. Acest proces de dezvoltare al DACIA Duster 3 a fost mutat in Romania de ceva vreme de catre cei de la Renault, iar aceasta decizie pare sa fi fost foarte benefica pentru ca masina este intr-un stadiu foarte avansat al procesului de pregatire pentru lansare acum.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata in mod oficial in toamna anului viitor de catre cei de la DACIA, insa pana atunci vestea buna este ca vom incepe sa vedem masina testata pe drumurile publice. Fie ca va fi vorba despre cele din Romania, sau cele din alte tari din Europa, DACIA Duster 3 ar trebui sa inceapa sa apara in imagini si clipuri video destul de curand, iar asta pentru ca masina trebuie sa fie testata temeinic inainte de lansarea oficiala.

DACIA Duster 3: Vestile GROZAVE pentru Noua Masina Romaneasca

DACIA Duster 3 va fi testata atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna, in special in zone cu multa zapada pentru a se vedea cum se descurca masina in aceste medii, iar asta de obicei se intampla spre final de an. Avand in vedere ca undev ape la peste un an ne desparte de prezentarea oficiala a DACIA Duster 3, este de asteptat ca undeva prin vara, sau toamna, sa inceapa sa apara si primele imagini cu noua masina, desigur camuflata, dar chiar si asa, vom afla multe.

DACIA Duster 3 ar trebui sa semene destul de bine cu Bigster cand va fi lansata, atat la exterior, cat si la interior, deci foarte multa lume este extrem de intresata sa afle exact de a pregatit DACIA. O masina camuflata nu ne va dezvalui chiar totul, dar interiorul DACIA Duster 3 ar putea sa apara deasemenea in primele imagini, asa cum s-a intamplat si cu cel al altor modele, si am vazut in avans, chiar daca partial, ceea ce urma sa ne fie oferit.

DACIA Duster 3 va fi lansata in reprezentante, si va fi livrata clientilor, undeva pe la inceputul anului 2024, asa ca mai avem destul de asteptat pana cand ea va ajunge efectiv pe strazi.