WhatsApp face pe ASCUNS o Schimbare MAJORA pe iPhone si Android

WhatsApp face ASCUNS Schimbare MAJORA iPhone Android

WhatsApp se pregateste sa elimine una dintre cele mai importante functii pe care se bazeaza multi dintre utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, mai exact cea prin intermediul careia sunt permise capturile de ecran in momentul in care vizualizam poze temporare trimise catre noi.

WhatsApp lucreaza de vreo luna deja la aceasta functionalitate, si este de asteptat ca ea sa fie impusa in viitorul nu foarte indepartat in ideea de a bloca posibilitatea de a vedea pozele trimise cu functia speciala care permite deschiderea lor o singura data inainte ca acestea sa nu mai poata fi accesate.

Pana acum WhatsApp Messenger ne-a permis sa vedem orice fel de imagini si clipuri video, indiferent cum au fost transmise, si sa facem capturi de ecran pentru ele, dar intr-un final se ia o decizie similara cu ceea ce este oferit de catre Snapchat, si cam era timpul, oamenii cerand asta de ceva vreme.

WhatsApp Messenger stie foarte bine cat de importanta este o functionalitate de acest gen pentru multi dintre cei care trimit poze si clipuri video intr-un asemenea mod, asa ca e bine sa nu trecem cu vederea importanta intregului sistem gandit pentru a proteja pozele si clipurile video trimise de catre noi.

WhatsApp nu a confirmat in mod oficial lansarea acestui sistem, si nu exista vreo data limita pana la care ar urma sa fie oferit, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem exact ce anume urmeaza sa se intample in final, mai ales ca schimbarea este una de importanta foarte mare pentru toata lumea.