Rusia ar Pregati un Nou Atac Asupra Ucrainei din Nord, Noi Camere de Tortura Descoperite

Rusia ar Pregati un Nou Atac Asupra Ucrainei din Nord, Noi Camere de Tortura Descoperite

Rusia ar pregati noi atacuri impotriva Ucrainei din partea de nord a tarii, conform unor informatii furnizate de catre expertii militari care monitorizeaza toate miscarile facute de catre trupele Federatiei Ruse in momentul de fata, iar asta ar insemna ca Belarus ar ajuta din nou rusii in acest razboi.

Ucraina raporteaza deasemenea faptul ca noi camere de tortura au fost gasite in localitatile eliberate de sub controlul rusesc, soldatii ucrainieni, dar si civilii, care au fost capturati in regiunile ocupate fiind torturati in interiorul lor pentru a se obtine informatii folosite mai apoi in razboiul dus de catre Rusia.

“Informații ucrainene: Rusia poate pregăti o nouă ofensivă din nord, est. „Se așteaptă astfel de acțiuni ale inamicului, iar trupele noastre sunt pregătite pentru asta”, a spus un reprezentant al serviciilor secrete militare a Ucrainei.

Autoritățile raportează că au găsit o altă cameră de tortură rusă în sudul Ucrainei. În ea, rușii ar fi sufocat victimele cu pungi de plastic, le-au bătut și au folosit electroșocuri, încercând să obțină detalii despre membrii locali ai mișcării de rezistență.”